VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

MySole Arch, comfortverhogende inlegzolen

MySole Arch, comfortverhogende inlegzolen

Het MySole Work programma omvat een serie hoogwaardige inlegzolen welke gericht zijn op veel specifieke toepassingen.

Lees verder

Bouwradio

Bouwradio

We hebben een mooie collectie bouwradio’s voor de nodige arbeidsvitamines.

Lees verder

Voorraad

Voorraad

Met een strakke logistieke organisatie en de uitgebreide en uitgekiende voorraad, kan MG Service iedere klant een 24- of 48-uurs levering door heel Nederland garanderen.

Lees verder

Kleding bedrukken

Kleding bedrukken

MG Service is specialist in bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor bedrijven en particulieren. Zakelijke bedrijfskleding voor uw bedrijf nodig? MG Service beschikt over een eigen productieruimte waar de logo’s en/of teksten worden geplaatst op de gewenste bedrijfskleding en accessoires.

Lees verder

Werkplaats

Werkplaats

MG service is trots op haar vakkundig personeel. In de goed uitgeruste werkplaats zorgen zij ervoor dat uw productie blijft draaien.

MG Service denkt graag met u mee.

Lees verder

Winkel

Winkel

MG Service – technische groothandel levert een compleet programma professioneel elektrisch gereedschap. In de winkel kunt u bijna alles vinden wat u wenst.

Lees verder

Sleutelservice

Sleutelservice

Sleutel kwijt of gewoon een nieuwe laten maken? Dat kan! Bij MG service hebben wij een sleutelservice. Klaar terwijl u wacht.

Lees verder

Viega Service Center

Viega Service Center

Als erkend onderhoudsbedrijf is MG Service aangesteld als het Viega Service Center voor onderhoud en reparatie aan uw Viega persmachine en persgereedschappen.

Lees verder

Professioneel team

Professioneel team

Het team van MG service bestaat uit vakkundige mensen, met hun eigen vakgebieden. Samen zorgen ze ervoor dat u prettig kunt werken zonder stil te vallen. Kwaliteit zie je niet, daar werk je mee…samen!

Lees verder

Reparatie

Reparatie

Naast reparatie van machines denkt MG Service ook graag mee aan oplossingen. We helpen u graag bij machinebouw gerelateerde vraagstukken, waar u zelf niet uitkomt.

Lees verder

Technische dienst

Technische dienst

In de werkplaats van MG Service worden uw problemen opgelost. Daarnaast komt MG Service ook graag ter plekke om problemen te aanschouwen en zodoende tot een oplossing te komen. Neem rustig contact op! 
Niet voor niets heet het bedrijf MG service!

Lees verder

Werkkleding

Werkkleding

Bij MG Service vind u een zeer uitgebreid assortiment bedijfs- en werkkleding. Daarnaast kunt u ook terecht voor PBM’s zoals hanschoenen, werkschoenen, gehoorbescherming en valbeveiliging.

Lees verder

MG Service

Contactgegevens

  • MG Service
  • Canadabaan 2
  • 5388 RT Nistelrode
  • Tel: (+31) 0412 – 617299
  • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten