VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

Sola Service Centre

MG Service is nu ook SOLA Service Centre

Sinds de start van ons bedrijf in 1998 bent u bij ons al aan het juiste adres voor SOLA meetinstrumenten zoals kruislijnlasers, rotatielaser maar ook waterpassen. Maar u ook bij ons ook terecht voor onderhoud, reparatie en kalibratie van deze gereedschappen in ons SOLA Service Centre.

Sola

Een laser is een stuk precisie gereedschap, tegenwoordig maakt lasertechniek het mogelijk om snel en eenvoudig nauwkeurig te werken. Het is een handig hulpmiddel wat toegepast kan worden bij installatie en montage werkzaamheden of het uitzetten van bekistingen en funderingen. Toch kan het gebeuren dat tijdens het werk of bij het vervoer een laser minder accuraat wordt. Laat daarom in ons SOLA Service Centre uw gereedschap (kalibreren) en waar nodig bij stellen (justeren) zodat u altijd goed werk aflevert.

Voor het verlenen van deze dienst hebben we in eigen beheer een volledig nieuw kalibratiecentrum opgezet. In dit kalibratiecentrum zijn faciliteiten om uw kruislijn- en rotatielasers te kalibreren.

Heeft u een SOLA laser of ander gereedschap en wilt u deze laten repareren of kalibreren?! Neem dan contact met ons op voor een afhaal afspraak of informatie!

Download hier het serviceformulier.

Lees hier meer over het kalibreren van laser en meetapparatuur!

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

MG Service

Contactgegevens

  • MG Service
  • Canadabaan 2
  • 5388 RT Nistelrode
  • Tel: (+31) 0412 – 617299
  • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten