Verkoopmedewerker Technische groothandel (33-40 uur/week)

MG Service is een sterk groeiende en dynamische organisatie welke opereert als service verlenende groothandel voor bouw, installatie en industrie. Wij zijn onder meer gespecialiseerd op het gebied van professionele gereedschappen. Binnen MG Service werken wij met een gedisciplineerd, gedreven en ambitieus team.

Wij zijn opzoek naar versterking van ons team. Wij zijn een Technische groothandel genaamd MG Service. Onze speerpunt is service in de volle breedte. Dit betekend zowel advies, reparatie/kalibratie, uitlevering enz. enz. Wij zoeken een gedreven persoon die kennis heeft van zaken op het gebied van gereedschap / machines / bedrijfskleding, of dit graag wil leren in voornamelijk zuid Nederland (omgeving ‘s-Hertogenbosch, Nijmegen, Eindhoven.)

Het bedraagt een verkopende en adviserende functie op het gebied van gereedschap en machines. Dit betreft een veelzijdige dynamische job waarbij je samen met ons verkoop-team in eerste instantie vooral binnen in showroom of via telefoon/ e-mail proactief contact met onze klanten hebt. Op de lange termijn ga je steeds meer naar buiten waar je op locatie onze klanten bezoekt en adviseert. Wij bieden u een fulltime job met een eventuele vaste aanstelling.

Zijn dit jouw kwaliteiten?

  • Minimaal MBO. werk en denk niveau
  • Bezit van een geldig B rijbewijs
  • geen 9:00 tot 17:00 mentaliteit.

Heeft u hier interesse in lijkt het u wat om ons team te komen versterken?

Neem dan telefonisch contact met ons op (telnr.: 0412-617299) of stuur snel jouw sollicitatiebrief voorzien van C.V. naar:

MG Service t.a.v. Dhr. Mari van Grinsven Canadabaan 2 5388 RT  Nistelrode

Of stuur deze per mail aan: grinsven@mgservice.nl

Nieuws

Pasen 2020

Pasen 2020

Tijdens Pasen, zijn wij op 2e Pinksterdag op 13 april de gehele dag gesloten.

Read more

Maatregelen Coronavirus

Maatregelen Coronavirus

(update 24 mrt) I.v.m. de Coronavirus pandemie hebben wij voor u en onze veiligheid, maar ook om de continuïteit van onze service zoveel mogelijk te waarborgen, besloten diverse maatregelen te treffen:

Read more

Ridgid acties tijdens VSK 2020

Ridgid acties tijdens VSK 2020

Tijdens de VSK van 4 tm 7 februari in de jaarbeurs te Utrecht, zal MG service aanwezig zijn op de stand van Ridgid. De kans om kennis te maken met onze mensen! Uiteraard hebben we voor u daarnaast ook spectaculaire aanbiedingen!

Read more

Speciale Viega acties tijdens de VSK2020!

Speciale Viega acties tijdens de VSK2020!

Van 4 t/m 7 februari 2020 vindt weer de tweejaarlijkse VSK beurs plaats, in de jaarbeurs te Utrecht. MG Service heeft in samenwerking met Viega ook deze editie weer speciale aanbiedingen in Viega systeempersgereedschappen voor u samengesteld.

Read more

MASCOT® ACCELERATE is dynamiek. Effectiviteit. Activiteit. Bewegingsvrijheid.

MASCOT® ACCELERATE is dynamiek. Effectiviteit. Activiteit. Bewegingsvrijheid.

Verkrijgbaar bij MG Service, de volledig nieuwe MASCOT ACCELERATE kleding collectie.

Read more

MG Service

Contactgegevens

  • MG Service
  • Canadabaan 2
  • 5388 RT Nistelrode
  • Tel: (+31) 0412 – 617299
  • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten

Contactgegevens

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten