VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

Registreer je persmachine

Registreer uw nieuwe persmachine.

Heeft u uw Viega persmachine al geregistreerd? Zo nee, registreer dan snel uw machine! Na registratie ontvangt u automatisch een e-mail als het tijd is om uw persmachine te laten keuren.

Zo bent u er altijd van verzekerd dat u het juiste persgereedschap gebruikt. Het registreren duurt slechts 1 minuut waarna u vervolgens eens per vier jaar automatisch een reminder voor het onderhoud van uw persmachine ontvangt. Uw persmachine kan via een pakketdienst bij u worden opgehaald en binnen korte termijn worden terug gebracht.

Tijdig onderhoud en kalibreren is belangrijk voor het correct functioneren van je persmachine, de kwaliteit van de door jou gemaakte persingen hangt hiermee samen! Heb je een storing aan je persmachine dan kunnen we deze ook verhelpen. Lees hier meer over onze dienstverlening, onderhoudsintervallen en wat wij down als servicepartner!

ACTIE: Registreer je machine in juni en juli 2023 en krijg een GRATIS laadkabel!

Als u in de maand juni of juli uw persmachine registreert ontvangt u een gratis laadkabel! Wat moet je hiervoor doen? Niets! Alleen het registratieformulier invullen. Na registratie stuurt Viega de kabel geheel kosteloos toe!

Referentie: website Viega

Tags: , , , , , , , ,

MG Service

Contactgegevens

  • MG Service
  • Canadabaan 2
  • 5388 RT Nistelrode
  • Tel: (+31) 0412 – 617299
  • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten