Open Dag

Geslaagde heropening en open dag MG Service

Vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei waren bijzondere dagen bij MG Service. De technische groothandel uit Nistelrode breidde haar pand voor de tweede keer in korte tijd fors uit en nu de werkzaamheden langzaam afgerond zijn werd het tijd voor een feestje.

Dat feestje bestond uit een officiële heropening op vrijdag waarbij de kroon op alle werkzaamheden werd onthuld, een groot en geheel nieuw gevelbord van het bedrijfslogo. Nu rijdt je het pand aan de Canadabaan zeker niet meer voorbij!

Aansluitend werd op zaterdag een open dag georganiseerd. Op deze dag was er de mogelijkheid voor geïnteresseerden om een kijkje te nemen in het bedrijf. Naast de nieuwe grotere showroom, vol met professionele machines, gereedschappen en werkkleding, kon men tevens het nieuwe indrukwekkende kalibratiecentrum voor laserapparatuur bewonderen.  In deze geavanceerde ruimte controleert men bouw- en nivelleerlasers op afwijkingen (kalibreren). Waar nodig kunnen zij hem opnieuw richten en bijstellen (justeren).

Ook de nieuwe trainingsruimte maakte veel indruk op bezoekers. In een markt waar de ene innovatie de andere in no-time opvolgt, bieden zij de mogelijkheid voor vakmensen om kennis te maken en te leren werken met nieuwe producten en technieken. Verspreid door het pand stonden tevens veel merken met demonstraties en workshops waar de bezoekers zelf aan de slag konden.

Al met al waren het enerverende dagen waarbij de mensen achter MG Service met trots de laatste ontwikkelingen presenteerde, waarmee het haar dienstverlening naar een nieuw plan heeft getild.

(bron: De Mooi Bernheze Krant)

Tags: , ,

Nieuws

Pasen 2020

Pasen 2020

Tijdens Pasen, zijn wij op 2e Pinksterdag op 13 april de gehele dag gesloten.

Read more

Maatregelen Coronavirus

Maatregelen Coronavirus

(update 24 mrt) I.v.m. de Coronavirus pandemie hebben wij voor u en onze veiligheid, maar ook om de continuïteit van onze service zoveel mogelijk te waarborgen, besloten diverse maatregelen te treffen:

Read more

Ridgid acties tijdens VSK 2020

Ridgid acties tijdens VSK 2020

Tijdens de VSK van 4 tm 7 februari in de jaarbeurs te Utrecht, zal MG service aanwezig zijn op de stand van Ridgid. De kans om kennis te maken met onze mensen! Uiteraard hebben we voor u daarnaast ook spectaculaire aanbiedingen!

Read more

Speciale Viega acties tijdens de VSK2020!

Speciale Viega acties tijdens de VSK2020!

Van 4 t/m 7 februari 2020 vindt weer de tweejaarlijkse VSK beurs plaats, in de jaarbeurs te Utrecht. MG Service heeft in samenwerking met Viega ook deze editie weer speciale aanbiedingen in Viega systeempersgereedschappen voor u samengesteld.

Read more

MASCOT® ACCELERATE is dynamiek. Effectiviteit. Activiteit. Bewegingsvrijheid.

MASCOT® ACCELERATE is dynamiek. Effectiviteit. Activiteit. Bewegingsvrijheid.

Verkrijgbaar bij MG Service, de volledig nieuwe MASCOT ACCELERATE kleding collectie.

Read more

MG Service

Contactgegevens

  • MG Service
  • Canadabaan 2
  • 5388 RT Nistelrode
  • Tel: (+31) 0412 – 617299
  • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten

Contactgegevens

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten