VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

Open Dag

Geslaagde heropening en open dag MG Service

Vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei waren bijzondere dagen bij MG Service. De technische groothandel uit Nistelrode breidde haar pand voor de tweede keer in korte tijd fors uit en nu de werkzaamheden langzaam afgerond zijn werd het tijd voor een feestje.

Dat feestje bestond uit een officiële heropening op vrijdag waarbij de kroon op alle werkzaamheden werd onthuld, een groot en geheel nieuw gevelbord van het bedrijfslogo. Nu rijdt je het pand aan de Canadabaan zeker niet meer voorbij!

Aansluitend werd op zaterdag een open dag georganiseerd. Op deze dag was er de mogelijkheid voor geïnteresseerden om een kijkje te nemen in het bedrijf. Naast de nieuwe grotere showroom, vol met professionele machines, gereedschappen en werkkleding, kon men tevens het nieuwe indrukwekkende kalibratiecentrum voor laserapparatuur bewonderen.  In deze geavanceerde ruimte controleert men bouw- en nivelleerlasers op afwijkingen (kalibreren). Waar nodig kunnen zij hem opnieuw richten en bijstellen (justeren).

Ook de nieuwe trainingsruimte maakte veel indruk op bezoekers. In een markt waar de ene innovatie de andere in no-time opvolgt, bieden zij de mogelijkheid voor vakmensen om kennis te maken en te leren werken met nieuwe producten en technieken. Verspreid door het pand stonden tevens veel merken met demonstraties en workshops waar de bezoekers zelf aan de slag konden.

Al met al waren het enerverende dagen waarbij de mensen achter MG Service met trots de laatste ontwikkelingen presenteerde, waarmee het haar dienstverlening naar een nieuw plan heeft getild.

(bron: De Mooi Bernheze Krant)

Tags: , ,

MG Service

Contactgegevens

  • MG Service
  • Canadabaan 2
  • 5388 RT Nistelrode
  • Tel: (+31) 0412 – 617299
  • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten