Bedrijfskleding

Bedrijfskleding

MG Service biedt een zeer uitgebreide collectie (corporate) bedrijfskleding. Deze kan geheel aan uw wensen worden aangepast, denk hierbij aan kleurstelling en detaillering.
Casual kleding

Casual kleding

MG Service verzorgt uw hele kledinglijn van begin tot eind. Kleding die past bij u en uw bedrijf. Uiteraard ook met logo’s en opdruk.
Beschermende kleding

Beschermende kleding

Kleding moet passen, zeker als het beschermende kleding betreft. Elk kledingstuk kan worden aangepast aan de persoonlijke wensen van uw medewerkers. MG Service biedt ook gehoorbescherming op maat.

Bedrijfskleding

Passend advies in Bedrijfskleding

Het is een oeroud cliché, maar de uitspraak “Je krijg maar één kans voor een eerste indruk” gaat vaak wel op. Dat geldt zeker naar uw (potentiële) klanten, deze beslissen vaak in de eerste 2 of 3 seconden of ze met u verder willen of niet. Helaas is het moeilijk uw vakkundigheid kenbaar te maken in zo’n korte tijd. Een professionele uitstraling vergroot uw kansen aanzienlijk om een goede eerste indruk te maken.

Niet onbelangrijk bij een goede eerste indruk is uw kleding. De uitstraling van uw bedrijfskleding bepaald voor een groot deel het imago van uw bedrijf in die belangrijke eerste seconden. Daarnaast moet werk en bedrijfskleding prettig zitten in alle situaties en voldoen alle geldende normen en veiligheidseisen. En als kleding comfortabel draagt, voelt u zich prettiger en dat straalt u ook uit naar uw klanten!

Ondersteuning en advies in de juiste kledingkeuze.

Bij MG Service willen we u graag de helpende hand bieden. Ons kleding en PBM assortiment bevat maarliefst 45.000 artikelen maar dankzij onze getrainde medewerkers zijn feilloos in staat om samen met u een passende selectie samen te stellen waarmee u niet alleen veilig en comfortabel aan de slag kunt maar ook uw imago als professional ondersteund!

Schoeisel, veilig en comfortabel

Vele gezondheidsklachten zoals rugklachten komen voort uit verkeerde schoenen. Indien u of een collega klachten heeft kom dan eens langs bij ons in de showroom, samen met onze medewerkers kunnen we kijken of hij/zij voorzien is van de juiste schoen en proberen we samen het werk- en draagcomfort te verhogen. Dat hoeft in veel gevallen niet gelijk met een nieuwe schoen, vaak biedt een andere inlegzool al het gewenste resultaat.

Uw eigen logo op uw kleding.

Naast het leveren van alleen kleding kunnen wij deze desgewenst ook voorzien van uw logo, ook in kleinere oplagen! Samen met u bepalen hoe en waar u het logo wilt hebben en wij zorgen voor de rest. Het is daarmee bijvoorbeeld mogelijk om kleding op afroep te leveren. Heeft u een nieuwe collega in dienst dan springen wij daar snel op in en omdat wij in huis bedrukken ligt de kleding vaak dezelfde dag klaar!

Gehoorbescherming voor elke gelegenheid

Langdurige blootstelling aan hard geluid kan gehoorbeschadiging tot gevolg hebben. Daar zijn we het inmiddels allemaal wel over eens. Toch staat niet altijd iedereen erbij stil. Inmiddels heeft MG Service door haar ervaring in bouw en techniek geruime tijd ervaring in het beschermen van je gehoor. Bescherming heeft iet alleen zijn toepassing in die wereld.

Zodoende hebben wij een breed gamma aan verschillende mogelijkheden voor vele toepassing op het gebied van gehoorbescherming. Dit loopt uit een van een simpel oordopje, oorkappen (evt. met radio) tot aangemeten ottoplasieken.

Niet alleen in de bouw en industrie!

Bij aanhoudende blootstelling aan geluiden harder dan 80 dB kan er al gehoorschade optreden. Dit kan het geluid van een slijptol of zaagmachine zijn, maar ook het muziekvolume bij een concertbezoek of het windgeruis lang een motorhelm zijn!

Wilt u geen risico lopen en wilt u weten wat voor u de beste gehoorbescherming is? Kom gerust langs in onze showroom! Wist u bijvoorbeeld dat wij ottoplastieken kunnen aanmeten zonder afspraak!?

Bent u benieuwd geworden naar de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Kom dan eens langs voor een indruk in onze showroom of maak een afspraak met onze buitendienst.

 • Kledingafdeling MG Service

 • Corporate kleding,
  uw bedrijfslogo bedrukken!

 • Wij helpen u graag!

 • Passende kleding
  voor uw onderneming

 • Veiligheidsschoenen en werkschoenen

MG Service

Contactgegevens

 • MG Service
 • Canadabaan 2
 • 5388 RT Nistelrode
 • Tel: (+31) 0412 – 617299
 • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten

Contactgegevens

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten