• Kledingafdeling MG Service
  Meer dan 1.500 artikelen op zicht!

 • Uw logo op bedrijfskleding,
  voor een professionele uitstraling!

 • Wij helpen u graag!

 • Professionele werkkleding
  representatief, comfortabel.

 • Veiligheidsschoenen en werkschoenen
  Altijd veilig en comfortabel!

Bedrijfskleding

Passend advies in Bedrijfskleding

Het is een oeroud cliché, maar de uitspraak “Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk” gaat vaak wel op. Dat geldt zeker naar uw (potentiële) klanten, zij beslissen vaak in de eerste 2 of 3 seconden of ze met u verder willen of niet. Helaas is het moeilijk uw vakkundigheid kenbaar te maken in zo’n korte tijd. Een professionele uitstraling vergroot uw kansen aanzienlijk om een goede eerste indruk te maken.

Niet onbelangrijk bij een goede eerste indruk is uw kleding. De uitstraling van uw bedrijfskleding bepaald voor een groot deel het imago van uw bedrijf in die belangrijke eerste seconden. Daarnaast moet werk- en bedrijfskleding prettig zitten in alle situaties en voldoen aan alle geldende normen en veiligheidseisen. En als kleding comfortabel draagt, voelt u zich prettiger en dat straalt u ook uit naar uw klanten!

Ondersteuning en advies in de juiste kledingkeuze.

Bij MG Service willen we u graag de helpende hand bieden. Ons kleding- en PBM-assortiment bevat maar liefst 45.000 artikelen, maar onze getrainde medewerkers zijn feilloos in staat om samen met u een passende selectie samen te stellen, waarmee u niet alleen veilig en comfortabel aan de slag kunt maar ook uw imago als professional ondersteunt!

Schoeisel, veilig en comfortabel

Vele gezondheidsklachten zoals rugklachten komen voort uit verkeerde schoenen. Indien u of een collega klachten heeft kom dan eens langs bij ons in de showroom, samen met onze medewerkers kunnen we kijken of hij/zij voorzien is van de juiste schoen en proberen we samen het werk- en draagcomfort te verhogen. Dat hoeft in veel gevallen niet gelijk met een nieuwe schoen, vaak biedt een andere inlegzool al het gewenste resultaat.

Uw eigen logo op uw kleding.

Naast het leveren van alleen kleding kunnen wij deze desgewenst ook voorzien van uw logo, ook in kleinere oplagen! Samen met u bepalen hoe en waar u het logo wilt hebben en wij zorgen voor de rest. Het is daarmee bijvoorbeeld mogelijk om kleding op afroep te leveren. Heeft u een nieuwe collega in dienst dan springen wij daar snel op in en omdat wij in huis bedrukken ligt de kleding vaak dezelfde dag al klaar!

Gehoorbescherming voor elke gelegenheid

Langdurige blootstelling aan hard geluid kan gehoorbeschadiging tot gevolg hebben. Daar zijn we het inmiddels allemaal wel over eens. Toch staat niet altijd iedereen erbij stil. Inmiddels heeft MG Service door haar ervaring in bouw en techniek geruime tijd ervaring in het beschermen van je gehoor. 

Zodoende hebben wij een breed gamma aan verschillende mogelijkheden voor vele toepassingen op het gebied van gehoorbescherming. Dit loopt uiteen van een simpel oordopje, oorkappen (evt. met radio) tot aangemeten otoplasieken.

Niet alleen in de bouw en industrie!

Bij aanhoudende blootstelling aan geluiden harder dan 80 dB kan er al gehoorschade optreden. Dit kan het geluid van een slijptol of zaagmachine zijn, maar ook het muziekvolume bij een concertbezoek of het windgeruis langs een motorhelm zijn!

Wilt u geen risico lopen en wilt u weten wat voor u de beste gehoorbescherming is? Kom gerust langs in onze showroom! Wist u bijvoorbeeld dat wij otoplastieken kunnen aanmeten zonder afspraak?

Bent u benieuwd geworden naar de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Kom dan eens langs voor een indruk in onze showroom of maak een afspraak met onze buitendienst.

Merken Kleding

MASCOT Workwear
MySole Arch, comfortverhogende inlegzolen
Santino
SteelBlue
Snickers Workwear
Ultraknee, Kniebescherming
Sixton Peak Werk- en veiligheidsschoenen
Noizezz
Tricorp
Helly Hansen Workwear
MG Service

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten