VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

Technische groothandel voor industrie en bouw

De mensen bij MG Service volgen regelmatig cursussen en opleidingen om hun kennis op te frissen of te actualiseren. Voor machines, gereedschappen, bevestigingsmaterialen, lastechniek en bedrijfskleding heeft MG Service zodoende haar eigen specialisten in huis. Dagelijks streven zij ernaar uw wensen te vertalen in toepassingen van meer dan 180.000 artikelen in ons assortiment.

  • Team MG Service

Vakkundig, technisch en toegewijd.

MG Service is een technische groothandel, ervaren in het leveren, repareren en onderhouden van professioneel gereedschap voor de professionele vakman. Wij zijn gespecialiseerd in het beleveren en ondersteunen van bedrijven werkzaam in de installatie en bouw maar ook industrie en de agrarische sector. Daarnaast leveren wij ook accessoires en toebehoren voor alle soorten en merken machines. Ook leveren en bedrukken wij professionele werkkleding en beschermingsmiddelen.

Het kleinschalige karakter van ons bedrijf maakt het dat de communicatielijnen zeer kort zijn. Hierdoor is MG Service flexibel en in staat snel op vragen en veranderingen in te spelen.


Missie

MG Service wil als Technische groothandel een totaal oplossing bieden voor bedrijven in bouw, installatie en industrie. Onze doelstelling is een betrouwbaar en vakkundig advies of oplossing te bieden betreffende: gereedschap, kleding, veiligheidsmiddelen en bevestigingsmaterialen en het gecertificeerd onderhouden, repareren, kalibreren en  justeren hiervan.

Visie

Wij bieden de klant een duurzame oplossing met een optimale total cost of ownership met als uitgangspunt, de klant met zijn of haar verwachting centraal te zetten waardoor een hoge klanttevredenheid gerealiseerd, en een langdurige klantrelatie gecreëerd wordt wat de bedrijfsslogan “Kwaliteit zie je niet daar werk je mee” profileert.


Professionele gereedschappen en bedrijfskleding

Ons assortiment is zeer breed en bestaat uit producten die in verschillende prijsklassen. Elk artikel heeft zijn juiste werkwijze en toepassing en biedt de oplossing voor vele dagelijkse problemen. Samen met u zijn wij in staat uw problemen en uitdagingen op te lossen. Onze mensen weten feilloos welk product het beste aansluit bij uw wensen. Desnoods passen wij, in onze technische dienst, bestaande artikelen aan zodat deze en u in alle omstandigheden optimaal presteren.

Wij leveren machines en gereedschappen maar ook werkkleding, schoeisel en PBM’s voor gebruik in bouw en industrie. Zo gaat u altijd veilig, comfortabel en efficiënt aan het werk.


Eigen technische dienst

MG Service beschikt over een eigen technische dienst. De servicemedewerkers kunnen uw machines direct repareren, ook zijn ze in staat om apparaten en andere materialen aan uw specifieke wensen aan te passen.

Daarnaast kunnen zij ook gereedschappen en hulpmiddelen keuren en/of kalibreren. MG Service beschikt dankzij een goede samenwerking, ook over de kennis van haar gerenommeerde merken bij ingewikkelde vraagstukken. In veel gevallen zijn zij door de fabrikant geautoriseerd om (garantie) werkzaamheden uit te voeren.


Van zelfstandig ondernemer tot een geolied team

In 1998 startte Mari samen met een oud-collega, na jarenlang werkzaam geweest te zijn als International Service manager een eigen technische groothandel. Aanvankelijk voerde hij voornamelijk thuis en bij klanten ter plaatse reparaties uit. Met de in de reparatie opgedane kennis, wist hij welke machine op welke plaats het best to zijn recht kwam. Naast repareren en onderhouden verkocht en adviseerde hij ook nieuwe machine’s en gereedschappen.

In 2006 besloten Mari en zijn compagnon in ieder op goede voet hun eigen weg te gaan, MG Service was een feit. Kort daarna werd zoon Jorn werkzaam binnen de organisatie. Als snel bleek de bedrijfslocatie aan huis te klein te worden waarop in 2008 het huidige pand aan de Canadabaan betrokken werd. Dit bood de ruimte voor meer activiteiten waaronder diverse service-partnerschappen en de verkoop van PBM’s en werkkleding.

In 2009 werd MG Service aangewezen als service centrum voor Viega Systeempersgereedschappen. Tot op heden bent u van harte welkom voor onderhoud en reparatie aan uw Viega persmachine

Om ruimte te bieden aan alle bedrijfsactiviteiten werden d.m.v. een verbouwing in 2013 het magazijn en de showroom flink uitgebreid. In 2018 vond er nog een ingrijpende verbouwing plaats waarbij een speciale kalibratieruimte gerealiseerd werd en de gevel van het pand een flinke update kreeg. Vandaag de dag staan er 16 enthousiaste medewerkers voor u klaar!


Net dat stapje extra

Vanuit onze showroom in Nistelrode zijn wij in staat om u perfect te adviseren. Dit mag op locatie, maar uiteraard zijn wij ook uitstekend bereikbaar per mail en telefoon. Wij beschikken over een eigen transportdienst in de regio en een Europees dekkend netwerk aan erkende transporteurs welke wij in kunnen schakelen om uw bestellingen af te leveren, dat kan binnen Nederland zelfs voor 9 uur de volgende dag! Tevens bieden wij de mogelijkheid om  gereedschappen, welke u ter onderhoud of reparatie aan wil bieden af te laten halen door onze bezorgers of transporteur.

MG Service

Contactgegevens

  • MG Service
  • Canadabaan 2
  • 5388 RT Nistelrode
  • Tel: (+31) 0412 – 617299
  • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten