VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Het laatste nieuws en ontwikkelingen van MG Service lees je hier! Bijvoorbeeld nieuwe diensten producten, acties en aankondigingen van interne wijzigingen.

Regelmatig zijn er wijzigingen in het assortiment en introduceren we nieuwe producten.

Ook organiseren we speciale ToolSchools! Dit zijn speciale events waarbij we samen met een of meerdere van onze leveranciers workshops, trainingen en organiseren.

Mis niets en bezoek deze pagina regelmatig, volg ons op, Facebook, LinkedIN en Instragram of meldt je aan voor onze maandelijkse Actie Special!

Nieuws
Team foto

Zijn wij op zoek naar jou?!

MG Service is een snel groeiend bedrijf, daarom zoeken wij regelmatig nieuwe collega’s. Ook bieden we stage- en leerplekken (BBL) aan.

Bekijk onze vacatures

Actie Special, elke maand voordeel

Maandelijk brengen wij onze Actie Special uit. Vol voordeel informatie. Je kunt de Actie special hier terugvinden. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan!

Bekijk de laatste Actie Special

 • Black Friday bij MG Service

  Black Friday, alleen vandaag extreem veel voordeel!

  Wij hebben geen Black Friday maar Orange Friday! Met je collega’s even lekker een potje tafelvoetballen en even ontstressen tijdens de schaft?! Dat kan! Deze week maak je namelijk kans op een exclusieve Super Stars / MG Service voetbaltafel! Hoe doe je mee?! Het enige wat je moet doen, is voor minimaal 1.000 euro aan actie artikelen aanschaffen uit deze actie special en je maakt automatisch kans om deze tafel te scoren! Kijk hier snel naar de actieproducten!

  Lees het hele artikel

 • Installatie Vakdagen 2023

  Bezoek ons op de Installatie Vakdagen Hardenberg. stand 245 – Hal 2

  12, 13 en 14 september word in Hardenberg de Installatie Vakbeurs georganiseerd. MG Service is daar samen met Ridgid en vele leveranciers aanwezig met een stand vol gereedschap en innovaties! De Installatie Vakbeurs is grootste beurs in Noord-Nederland die gewijd is aan installatietechniek. MG Service is met een 36m² grote stand aanwezig. We presenteren samen […]

  Lees het hele artikel

 • Registreer je persmachine

  Registreer uw nieuwe persmachine.

  Heeft u uw Viega persmachine al geregistreerd? Zo nee, registreer dan snel uw machine! Na registratie ontvangt u automatisch een e-mail als het tijd is om uw persmachine te laten keuren.

  Lees het hele artikel

 • Rp 352

  Ridgid persmachine RP 352-XL

  De RIDGID RP 352-XL is het lichtste en snelste (108 mm in slechts 12 sec) XL Persgereedschap met pistoolgreep waarmee de gebruikers in één cyclus op XL-maat M-fittingen kunnen persen zonder dat een tweede persbeurt en actuator nodig zijn.

  Lees het hele artikel

 • Voetbaltafel

  Kemkens winnaar Orange Friday actie!

  De winnaar van onze Orange Friday actie is bekend. Kemkens te Oss is de gelukkige winnaar van de exclusieve MG Service / Super Stars voetbaltafel!

  Lees het hele artikel

 • Ridgid Persmachine RP-219

  Ridgid persmachine RP-219

  Ridgid persmachine RP-219 geschikt voor Maxipro / Uponor / Henco/ Viega / VSH (mapress)

  Lees het hele artikel

 • Super Stars buizensnijder ST-532

  MG Service presenteert nieuwe complete lijn gereedschappen voor airco’s en warmtepompen op Installatie Vakbeurs te Hardenberg

MG Service

Contactgegevens

 • MG Service
 • Canadabaan 2
 • 5388 RT Nistelrode
 • Tel: (+31) 0412 – 617299
 • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten