VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

SBB

Zoek jij een stageplaats of een leerbaan (BBL) bij MG Service?

MG Service is een door het SBB Erkend leerbedrijf.

Wil jij werken met techniek, bij MG Service bieden we voortdurend stageplekken en leerbanen aan. Wist je dat veel van onze huidige vaste medewerkers ooit bij MG Service begonnen zijn als stagiair of als BBL-leerling?

Bij ons werk je met veel plezier in een prettige omgeving waar veel gelachen wordt terwijl je jezelf helemaal kan onderdompelen in de techniek!

Zoek jij een stageplek of een leerbaan? Kijk dan snel via de onderstaande sites welke plaatsen we voor jou beschikbaar hebben!

Staat er geen passende stageplaats voor jouw tussen maar wil je wel bij ons stage komen lopen, neem dan telefonisch contact met ons op (telnr.: 0412-617299) of stuur snel jouw sollicitatiebrief voorzien van C.V. naar:

MG Service t.a.v. Dhr. Mari van Grinsven Canadabaan 2 5388 RT  Nistelrode

Of stuur deze per mail aan: grinsven@mgservice.nl

Tags: ,

MG Service

Contactgegevens

  • MG Service
  • Canadabaan 2
  • 5388 RT Nistelrode
  • Tel: (+31) 0412 – 617299
  • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten