Verhuur van Viega Systeemgereedschappen

De Viega Pressbooster is bij ons beschikbaar in de verhuur!MG Service heeft een grote hoeveelheid persmachine’s en persbekken beschikbaar voor verhuur. Ideaal voor kleine projecten waarbij u √©√©nmalig voor een korte periode over specifieke gereedschappen moet beschikken zonder gelijk een investering te hoeven doen.

Heeft u een project waar u eenmalig gaat werken aan een Viega leidingsysteem, dan kan onze verhuur oplossing van systeemgereedschap een perfect antwoord zijn.

Bij ons als Viega Service centrum bent u, dankzij onze expertise in persgereedschappen, aan het juiste adres. Wij staan u dan ook graag ter zijde met advies en instructies.

Uiteenlopende diameters

Viega biedt veel mogelijkheden voor het persen en verbindingen van leidingen, zowel kunststof PEX, koper, dikwandig en dunwandig staal en zelfs RVS in de meest uiteendlopende diameters. Zo pers je met Viega zonder moeite tot en met 108mm, en met een Pressbooster zelfs 4″ dikwandig staal zonder lassen, knellen of solderen!

U kunt bij ons terecht voor de verhuur van gereedschappen voor het verwerken van de Viega leidingsystemen; ProfipressS, Profipress G, Prestabo, Sanpress, Megapress, Megapress XL, Smartpress, Pexift en Pexfit XL.

Spoedklus aangenomen?

Heeft u een spoedklus of storing maar mist u net dat ene stuk gereedschap? Geen nood, alle gereedschappen zijn zo af te halen in onze showroom in Nistelrode. Ook hebben wij de mogelijkheid deze in bijna heel Nederland de volgende werkdag om 9.00 uur op locatie te leveren.

In ons verhuurformulier(PDF) vindt u al onze verhuur mogelijkheden evenals de prijzen per dag. Heeft u desondanks vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Service center Nederland

Service center Nederland

Als erkend onderhoudsbedrijf is MG Service te Nistelrode aangesteld als het servicecentrum voor het onderhoud aan Viega persmachines.

Read more

Pakketdienst

Pakketdienst

Geen tijd om te versturen? Geen probleem. Middels een pakketdienst wordt uw machine en eventuele persbekken bij u opgehaald en binnen een korte termijn weer gebracht

Analyse

Analyse

MG Service beschikt over de meest geavanceerde analyseapparatuur, waardoor machines met behulp van de computer snel en nauwkeurig op hun werking en precisie worden gecontroleerd.

Gecertificeerd personeel

Gecertificeerd personeel

In het servicecentrum van MG Service worden uitsluitend door fabrieksgecertificeerde monteurs werkzaamheden aan de persmachine uitgevoerd.

Read more

Verhuur

Verhuur

U kunt bij het servicecentrum terecht voor verhuur van Viega machines en persbekken en toebehoren.

Read more

Verkoop

Verkoop

Tevens kunt u bij het servicecentrum terecht voor verkoop van Viega machines en persbekken en toebehoren.

MG Service

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten