EGO Power+

EGO Powerplus, alle kracht van benzine, zonder de benzine!

MG Service is dealer van EGO Powerplus professioneel tuingereedschap. EGO onderscheidt zich niet alleen ten opzichte van andere merken door haar hoge kwaliteit, maar wat het echt een uniek merk maakt is de aandrijftechniek!

EGO Powerplus machines hebben namelijk geen benzinemotor maar werken op een uniek uitwisselbaar accuplatform, de Arc Lithium 56V-accu. Dankzij deze techniek geniet u van vele voordelen. De machine is vele malen stiller en omdat er geen uitlaatgassen en dampen vrijkomen beter voor uzelf en het milieu!

Daarnaast is de aandrijftechniek een stuk betrouwbaarder en onderhoudsvriendelijker. U bespaart veel op onderhoudskosten, geen carburateurs die gesteld moeten worden, geen ontsteking en minder slijtagedelen! Het gedoe met jerrycans benzine en flessen olie is verleden tijd! Alle machines werken dermate efficiënt dat elke klus op 1 acculading geklaard kan worden!

Met één accu kunt u verschillende gereedschappen aandrijven. De lijn van EGO Power+ is allesomvattend. Denk bijvoorbeeld aan bladblazers, bosmaaiers, grastrimmers, heggenscharen, kettingzagen en een zeer uitgebreide lijn grasmaaiers!

Door de hoge kwaliteit en hoge gebruiksvriendelijkheid deze machines geschikt voor zowel de professionele gebruiker als de fanatieke tuinier! En om dat argument kracht bij te zetten kunnen we maar liefst 5 jaar garantie geven op machines en 3 jaar op accu’s! Bent u benieuwd of EGO Power+ voor u voordelen heeft, kom dan eens kijken en proberen in onze showroom.
 
Website: link

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

MG Service

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten