Installatie Vakdagen 2024

Bezoek ons op de Installatie Vakdagen Hardenberg. stand 2A14 – Hal 2

Bezoek onze stand tijdens de 25e editie van de Installatie vakdagen!

10, 11 en 12 september word in Hardenberg voor de 25e keer de Installatie Vakbeurs georganiseerd. MG Service is daar samen met Ridgid en vele leveranciers aanwezig met een stand vol gereedschap en innovaties!

De Installatie Vakbeurs is grootste beurs in Noord-Nederland die gewijd is aan installatietechniek. MG Service is met een 45m² grote stand aanwezig. We presenteren samen met onze leveranciers veel bekende gereedschappen van topkwaliteit we nemen ook een aantal primeurs mee!

Ridgid

Al bijna 100 jaar produceert Ridgid een breed scala aan gereedschappen. In Nederland zijn ze vooral bekend van gereedschappen voor installateurs en riooltechnici. MG Service is officieel servicecenter van Ridgid gereedschappen.

Wera

Wera bestempelt zichzelf als Tool Rebels. Omdat ze eigenzinnig een eigen stijl en unieke sleutelgereedschappen produceren. Dat kenmerkt Wera. Zo hebben ze vele oplossingen in huis die het leven van menig sleutelaar een stuk aangenamer maken. Bekend zijn bijvoorbeeld de Joker sleutels en de Zyklop ratel en doppensets.

SOLA

SOLA is vooral bekend van waterpassen maar het assortiment van SOLA bevat vele meetgereedschappen zoals laserafstandmeters, nivelleringslasers, rolbandmaten, duimstokken, winkelhaken. MG Service is niet alleen dealer van Sola, maar ook de enige fabriek gecertificeerde reparateur die SOLA lasers mag herstellen, zelfs onder fabrieksgarantie.

Super Stars

Super Stars is een nieuw merk op de Nederlandse markt. Zij bieden een complete range aan gereedschappen voor de HVAC monteur, maak kennis met een complete range nieuwe producten!

MG Service

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten