Klingspor

Klingspor

Klingspor

Klingspor is al meer dan 100 jaar bekend van schuur en slijpmiddelen. Zoek je schuurpapier voor je schuurmachine of schijven voor op je haakse slijper, bij ons in de showroom vind je een uitgebreid assortiment!

Kronenflex

Het uitgebreide assortiment doorslijpschijven van Klingspor omvat producten die voldoen aan de behoeften van zowel vakmensen in hun dagelijks werk als van doe-het-zelvers tijdens hun projecten thuis. De Kronenflex® doorslijpschijven voldoen aan de meest uiteenlopende eisen en worden overal in de praktijk gebruikt.

De schuurpapieren van Klingspor zijn verkrijgbaar als stroken, vellen en schijven in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen en onderscheiden zich door de perfecte schuurresultaten die ze produceren. Zowel professionals als doe-het-zelvers zullen deze grote verscheidenheid nuttig vinden voor hun werk en hun projecten. In de uitgebreide selectie schuurpaper vindt u zeker de juiste oplossing – zelfs voor de meest veeleisende klussen.

Klingspor produceert al sinds 1893 hoogwaardige schuur- en slijpmiddelen voor haar klanten en verzendt deze naar alle uithoeken van de wereld. Hun toepassingsgebied is uitgebreid: Klingspor producten zijn een even goede keuze voor het werken op minerale materialen als op hout, verf, lak en plamuur of metalen. De toepassingsmogelijkheden zijn onbegrensd.

Diamantgereedschap

Ook op het gebied van diamantgereedschap vind je bij MG Service het juiste advies en het product. De diamant doorslijpschijven uit het Klingspor assortiment zijn echte high-performance gereedschappen. De diamantschijven uit het gamma van Klingspor bieden de professionele gebruiker het passende doorslijpmiddel met de best mogelijke eigenschappen voor al zijn werkzaamheden. Voor alle werkzaamheden zoals het slijpen van harde materialen als beton en natuursteen, maar ook het boren van gaten in hard keramische tegels biedt Klingspor een passend product. En kom je er niet uit, dan staan we je graag met onze kennis bij!

website

Home » Klingspor
MG Service

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten