LiHD Partner

MG Service = Metabo LiHD Partner

Al enige tijd loopt Metabo voorop met innovaties in accugereedschap. Een van de belangrijkste wapenfeiten is LiHD, een techniek die niet alleen een grotere opslagcapaciteit biedt, maar ook een grotere stroomafgifte. Kort gezegd, je kunt er krachtigere machines mee aandrijven. Vanaf nu MG Service is uw Metabo LiHD Partner en dat heeft grote voordelen!

Techniek

Het grote voordeel voor u als klant is dat u naast de reeds bekende accumachines zoals de bijv. de schroefmachine ook tot voor kort ongebruikelijke machines zoals zaagtafels, stofzuigers en boorhamers op hetzelfde accuplatform kunt gebruiken. Metabo streeft er dan ook naar alle machines in de nabije toekomst snoerloos op hetzelfde platform te laten werken. Dit heeft uiteraard alleen maar voordelen. U heeft minder accu’s nodig, geen geklungel meer met haspels, verdeelkasten en/of aggregaten. Bovendien u kunt werken op plekken waar (nog) geen stroom aanwezig is of niet gebruikt mag worden.

Metabo LiHD Partnerschap

Als jarenlang toegewijd dealer en serviceverlenende organisatie zetten we daarom de volgende stap en zijn wij vanaf nu LiHD Partner van Metabo. Dit heeft voor u als klant vele voordelen. Als Metabo LiHD partner hebben wij exclusieve acties en mogen wij op alle machines, accu’s en laders 36 maanden All-In Service bieden! Deze All-In service betekent dat we nog sneller repareren. Indien gewenst kunnen we de machine in geval van een defect zelfs bij u af komen halen en terugbezorgen.

Tags: , , , , , ,

Nieuws

Pasen 2020

Pasen 2020

Tijdens Pasen, zijn wij op 2e Pinksterdag op 13 april de gehele dag gesloten.

Read more

Maatregelen Coronavirus

Maatregelen Coronavirus

(update 24 mrt) I.v.m. de Coronavirus pandemie hebben wij voor u en onze veiligheid, maar ook om de continuïteit van onze service zoveel mogelijk te waarborgen, besloten diverse maatregelen te treffen:

Read more

Ridgid acties tijdens VSK 2020

Ridgid acties tijdens VSK 2020

Tijdens de VSK van 4 tm 7 februari in de jaarbeurs te Utrecht, zal MG service aanwezig zijn op de stand van Ridgid. De kans om kennis te maken met onze mensen! Uiteraard hebben we voor u daarnaast ook spectaculaire aanbiedingen!

Read more

Speciale Viega acties tijdens de VSK2020!

Speciale Viega acties tijdens de VSK2020!

Van 4 t/m 7 februari 2020 vindt weer de tweejaarlijkse VSK beurs plaats, in de jaarbeurs te Utrecht. MG Service heeft in samenwerking met Viega ook deze editie weer speciale aanbiedingen in Viega systeempersgereedschappen voor u samengesteld.

Read more

MASCOT® ACCELERATE is dynamiek. Effectiviteit. Activiteit. Bewegingsvrijheid.

MASCOT® ACCELERATE is dynamiek. Effectiviteit. Activiteit. Bewegingsvrijheid.

Verkrijgbaar bij MG Service, de volledig nieuwe MASCOT ACCELERATE kleding collectie.

Read more

MG Service

Contactgegevens

  • MG Service
  • Canadabaan 2
  • 5388 RT Nistelrode
  • Tel: (+31) 0412 – 617299
  • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten

Contactgegevens

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten