VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

LiHD Partner

MG Service = Metabo LiHD Partner

Al enige tijd loopt Metabo voorop met innovaties in accugereedschap. Een van de belangrijkste wapenfeiten is LiHD, een techniek die niet alleen een grotere opslagcapaciteit biedt, maar ook een grotere stroomafgifte. Kort gezegd, je kunt er krachtigere machines mee aandrijven. Vanaf nu MG Service is uw Metabo LiHD Partner en dat heeft grote voordelen!

Techniek

Het grote voordeel voor u als klant is dat u naast de reeds bekende accumachines zoals de bijv. de schroefmachine ook tot voor kort ongebruikelijke machines zoals zaagtafels, stofzuigers en boorhamers op hetzelfde accuplatform kunt gebruiken. Metabo streeft er dan ook naar alle machines in de nabije toekomst snoerloos op hetzelfde platform te laten werken. Dit heeft uiteraard alleen maar voordelen. U heeft minder accu’s nodig, geen geklungel meer met haspels, verdeelkasten en/of aggregaten. Bovendien u kunt werken op plekken waar (nog) geen stroom aanwezig is of niet gebruikt mag worden.

Metabo LiHD Partnerschap

Als jarenlang toegewijd dealer en serviceverlenende organisatie zetten we daarom de volgende stap en zijn wij vanaf nu LiHD Partner van Metabo. Dit heeft voor u als klant vele voordelen. Als Metabo LiHD partner hebben wij exclusieve acties en mogen wij op alle machines, accu’s en laders 36 maanden All-In Service bieden! Deze All-In service betekent dat we nog sneller repareren. Indien gewenst kunnen we de machine in geval van een defect zelfs bij u af komen halen en terugbezorgen.

Tags: , , , , , ,

MG Service

Contactgegevens

  • MG Service
  • Canadabaan 2
  • 5388 RT Nistelrode
  • Tel: (+31) 0412 – 617299
  • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten