VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

MASCOT Accelerate Partner

MASCOT® ACCELERATE is dynamiek. Effectiviteit. Activiteit. Bewegingsvrijheid.

Verkrijgbaar bij MG Service, de volledig nieuwe MASCOT ACCELERATE kleding collectie.

MASCOT ACCELERATE is ontwikkeld met de ambitie om te voldoen aan alle eisen van de branche. De opdracht was een nieuwe werkkledingcollectie te maken die als op maat gesneden was voor veel verschillende doelgroepen en die geschikt zou zijn voor een groot aantal taken. Tegelijkertijd is er een unieke designlijn gecreëerd die bedrijven een gestroomlijnde, representatieve en hypermoderne visuele identiteit geeft.

De ontwikkeling van MASCOT ACCELERATE begon enkele jaren geleden in het designteam. Geïnspireerd door trends op het gebied van mode en sportkleding, en door werkkledinggebruikers en de branche, ontwikkelde het designteam de terugkerende designlijnen van de collectie en de heel bijzondere kleuren en stofkwaliteiten.

Een revolutie in werkkleding! Uniek is dat deze collectie naast een uitgebreide lijn voor mannen, ook een lijn voor vrouwen heeft met meerdere pasvormen. Daarnaast is er zelfs een lijn voor kinderen. Geen compromissen, deze collectie is echt voor iedereen!

MG Service is ACCELERATE partner en daarmee zijn wij voor u het juiste adres voor deze nieuwe collectie! Onze medewerkers hebben deelgenomen aan een partnerprogramma waardoor zij volledig op de hoogte zijn van all ins en outs. Bent u benieuwd geworden naar MASCOT ACCELERATE, maak alvast een afspraak voor een impressie in onze showroom, of maak een afspraak voor een bezoek met de mobiele MASCOT showroom.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

MG Service

Contactgegevens

  • MG Service
  • Canadabaan 2
  • 5388 RT Nistelrode
  • Tel: (+31) 0412 – 617299
  • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten