VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

Momentgereedschap keuren

Momentgereedschap keuren bij MG Service!

Zoals u wellicht al weet, hebben wij bij MG Service alle deskundigheid en middelen in huis om de keuring (en reparatie) van uw gereedschappen en klimmaterialen te verzorgen. In een wereld waar accuratesse en precisie een steeds grotere rol zijn gaan spelen kan menig monteur niet om momentgereedschap heen. Wij leveren niet alleen, maar hebben ook de faciliteiten in huis om deze te keuren en te kalibreren.
MG Service Keuringssticker

Naast de bekende NEN3140 keuringen en het keuren van bijvoorbeeld diverse klimmaterialen beschikken wij sinds kort ook over een speciale kalibratiebank om uw momentgereedschap te keuren en te kalibreren.
 
Dit kan een momentsleutel zijn, maar ook (VDE-) momentschroevendraaiers van alle merken. Omdat wij in huis keuren kan dit zelfs terwijl u wacht! Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Tags: , , , , , , , , ,

MG Service

Contactgegevens

  • MG Service
  • Canadabaan 2
  • 5388 RT Nistelrode
  • Tel: (+31) 0412 – 617299
  • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten