Santino

Santino

Klaar voor elke situatie

Elke situatie stelt andere eisen aan de kleding die je draagt. Het kledingstuk moet comfortabel zijn, functioneel en een zeer goede kwaliteit hebben. Uiteraard zijn de pasvorm, het materiaal en de kleur ook belangrijk!  Santino vertaald al deze condities naar producten.
Santino heeft binnen haar collectie 5 verschillende kledinglijnen, wel zo overzichtelijk!

MG Service is al geruime tijd dealer en leveranciers van Santino Workwear. Samen met Santino hebben we een uniek pas concept opgezet. Zoek je een lijn van constante kwaliteit waarmee je je bedrijf kan kleden dan bieden we binnen ons unieke concept de mogelijkheid om ranzend snel door te passen en een goede impresse te geven van alle leverbare kleurmogelijkheden. Dankzij deze unieke samenwerking zijn wij in staat om in een voor de markt ongekend snel tijdsbestek je hele bedrijf te voorzien van bedrijfskleding, uiteraard voorzien van jouw eigen logo!

Basics

De Basics van Santino bestaat uit een breed assortiment, is “Never out of stock” en beschikbaar in vele kleuren en maten. Veel modellen zijn uitgevoerd in de maten XXS tot en met 7XL. In de meeste gevallen zijn onze basics leverbaar als duo-concept met zowel een heren- als damesmodel. Onze stabiele basiscollectie wordt daarnaast voortdurend aangevuld met actuele trends.

2 Color

Stoere en opvallende modellen binnen Santino 2 Color van Santino. Deze collectie is mooi te combineren met onze basiscollectie door het gebruik van dezelfde kleuren en daarnaast zijn er talloze productcombinaties mogelijk. De kenmerkende “2 color curve” op de rugzijde zorgt voor een eenheid die jij wenst binnen jouw bedrijf.  De Santino 2 Color; de formule voor veel draagplezier!

ECO

De Santino Eco is een verantwoorde keuze én heeft de kwaliteit en uitstraling die je van ons gewend bent. De vezels die Santino gebruikt zijn in principe allemaal gemaakt van natuurlijke grondstoffen. We adviseren jou altijd bij een verantwoorde keuze, zodat ook volgende generaties kunnen blijven genieten van onze planeet. Voor onze duurzame collectie gebruiken we materialen zoals biologisch katoen, bamboe en garens van PET flessen. Ook gebruiken we gerecyclede vezels zodat er minder materiaal geproduceerd hoeft te worden.

HiVis

Met onze HiVis-Line zorg je voor maximale zichtbaarheid, op elk moment van de dag. Opvallen is namelijk essentieel voor de Santino HiVis-Line. Deze veiligheidskleding heeft UV protectie*, is gecertificeerd conform de EN ISO norm* en voldoet aan de RWS voorschriften.

Deze collectie is voorzien van een comfortabele pasvorm en huidvriendelijke materialen die samen zorgen voor optimaal draagcomfort. De HiVis-artikelen zijn afgewerkt met veelzijdige en praktische details. Zo voelen medewerkers zich altijd prettig en draagt de kleding bij aan het werkmoraal en het goede imago van je bedrijf.

EN ISO 13688:2013 – EN ISO 20471:2013+A1:2016 – UV: EN13758-2:2003+A1:2006

Corporate

Modieuze en kwalitatieve werkkleding; een korte, maar krachtige omschrijving voor de kleding binnen Santino Corporate Workwear. Deze cardigans en pullovers hebben een modern uiterlijk en zijn perfect om te dragen over een blouse, overhemd, polo- of T-shirt.

Website

Home » Santino
MG Service

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten