Momentgereedschap keuren en kalibreren

Laat bij MG Service je momentsleutel of momentschroevendraaier kalibreren en keuren. Wij keuren volgens de meest actuele ISO 6789:2017 normering! Op onze testbank keuren we jouw gereedschap, uiteraard ontvang je een uitgebreid certificaat!

Altijd het juiste moment…wij keuren je momentsleutel en momentschroevendraaier

Momentgereedschappen zijn precisie instrumenten. Om altijd veilig en nauwkeurig te werken is het verstandig om uw wera momentsleutel of momentschroevendraaier periodiek te laten kalibreren. Bij Mg Service is uw gereedschap in goede handen.

Naast de bekende NEN3140 keuringen en het keuren van bijvoorbeeld diverse klimmaterialen beschikken wij sinds kort ook over een speciale kalibratiebank om uw momentgereedschap te keuren en te kalibreren. Dit kan een momentsleutel zijn, maar ook (VDE-) momentschroevendraaier van alle merken.

DIN EN ISO 6789

Om conform de geldende normen, en vooral in uw eigen belang, te werken adviseren we dat een (draai)momentgereedschap uiterlijk na 5.000 lastwisselingen of, indien het aantal lastwisselingen niet kan worden getraceerd, minimaal iedere 12 maanden gecontroleerd, gekalibreerd en eventueel afgesteld en / of gerepareerd wordt. Al onze werkzaamheden worden conform de DIN EN ISO 6789:2017 normen verricht.

Wera Torque Service

MG Service is door Wera aangewezen als officieel kalibratie reparatiedienst. Dit betekend dat u terecht kunt bij ons voor kalibratie en reparatie aan uw Wera Torque momentsleutels en momentschroevendraaiers! We maken gebruik van originele onderdelen. Wil je meer weten, klik dan hier!

Wera Torque Service, keuren en kalibreren van je momentsleutel of momentschroevendraaier van Wera!
Home » Service » Momentgereedschap keuren en kalibreren
MG Service

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten