VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

Spax Schroeven

Spax Schroeven

Vanaf heden kunnen wij alle schroeven van SPAX uit voorraad leveren. SPAX is de enige schroef die voldoet aan de DIN EN 1670 (Hang- en sluitwerk; Bestandheid tegen corrosie). Door de unieke samenstelling van het RVS zijn de schroeven aanzienlijk sterker dan andere merken. De verbeterde schroefpunt zorgt voor sneller aangrijpen, ook in materialen met coating, zonder het oppervlak te beschadigen.

Beproefde voordelen van SPAX:

T-STAR plus krachtaangrijping: garandeert een nog betrouwbaardere (gereedschap-)grip en een betere geleiding van de SPAX. Voor een optimale krachtoverdracht – zelfs bij bovenhands werken. 

De MULTI-kop: de innovatieve pockets helpen bij elke toepassing. Bij hout freest de kop zich vlak in het materiaal, bij metaal houden zij de kop tegen en voorkomen ze dat de schroef te ver wordt ingedraaid. 

Het golfprofiel: de unieke schroefdraad, geslepen tot aan de punt, zorgt voor zowel snel als betrouwbaar schroeven en trekt de schroef moeiteloos in het hout.

De 4CUT: de punt zorgt voor een aanmerkelijke vermindering van de splijtwerking in het hout en voorboren is bij de meeste houtsoorten overbodig – bovendien wordt het indraaimoment effectief gereduceerd. Zo kunnen er met één acculading meer schroeven worden verwerkt.

 

MG Service

Contactgegevens

  • MG Service
  • Canadabaan 2
  • 5388 RT Nistelrode
  • Tel: (+31) 0412 – 617299
  • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten