Spax Schroeven

Spax Schroeven

Vanaf heden kunnen wij alle schroeven van SPAX uit voorraad leveren. SPAX is de enige schroef die voldoet aan de DIN EN 1670 (Hang- en sluitwerk; Bestandheid tegen corrosie). Door de unieke samenstelling van het RVS zijn de schroeven aanzienlijk sterker dan andere merken. De verbeterde schroefpunt zorgt voor sneller aangrijpen, ook in materialen met coating, zonder het oppervlak te beschadigen.

Combineer met

Beproefde voordelen van SPAX:

SPAX T-Star krachtaangrijping

T-STAR plus krachtaangrijping: garandeert een nog betrouwbaardere (gereedschap-)grip en een betere geleiding van de SPAX. Voor een optimale krachtoverdracht – zelfs bij bovenhands werken. Uiteraard kunt u de passende T-Star bits van Wera ook bij ons verkrijgen!

Multi-Kop

De MULTI-kop: de innovatieve pockets helpen bij elke toepassing. Bij hout freest de kop zich vlak in het materiaal, bij metaal houden zij de kop tegen en voorkomen ze dat de schroef te ver wordt ingedraaid.

Golfprofiel

Het golfprofiel: de unieke schroefdraad, geslepen tot aan de punt, zorgt voor zowel snel als betrouwbaar schroeven en trekt de schroef moeiteloos in het hout.

4CUT

De 4CUT: de punt zorgt voor een aanmerkelijke vermindering van de splijtwerking in het hout. Zo hoeft u niet meer voor te boren bij de meeste houtsoorten – bovendien wordt het indraaimoment effectief gereduceerd. U verwerkt meer schroeven met één acculading!

Website: spax.com

MG Service

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten