Regelmatig organiseren wij de ToolSchool

MG ToolSchool

Kennis delen en vergaren! Met ToolSchools zet je jezelf op voorsprong

Service zit niet alleen in onze naam, we willen dat ook volop uitdragen naar jou als klant! Wij willen je als specialist in jouw vakgebied zoveel mogelijk ondersteunen en kennis en nieuwe ontwikkelingen met je delen. De sectoren die wij bedienen zijn continu in beweging. Dat betekent veel nieuwe innovaties, veranderingen en dus nieuwe werkmethoden. Voor de vakman/-vrouw organiseren wij regelmatig ToolSchools, kennissessies waarin voor onze klanten waarin we dieper op de materie induiken. 💡🔩

Daarom organiseren we samen met onze leveranciers de MG ToolSchool. Trainingen, product demonstraties en workshops die je kunt bijwonen waarbij je actief kennis leert maken met nieuwe producten en werkwijzen.

  • Donderdag 4 april 2024 organiseerde we samen met SPAX een ToolSchool met als thema: Schroeven en verbinden. Ron van der Pol heeft die avond uitleg gegeven over de producten van SPAX, de specifieke eigenschappen en hoe je ze toepast en verwerkt!

Deelname is kosteloos. Wel vragen we om je van tevoren in te schrijven. Uiteraard zorgen we voor een hapje en een drankje.

Wil je ook zo’n ToolSchool bijwonen, of heb je een suggestie voor een goed onderwerp? Laat het ons weten in een mailtje en houdt onze website in de gaten!

MG Service

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten