VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

ToolSchool

MG ToolSchool

Kennis delen en vergaren! 15 juni naar de Toolschool Installatie- en koeltechniek of 16 juni naar ToolSchool Bouwen, timmeren, constructie en montage!

Service zit niet alleen in onze naam, we willen dat ook volop uitdragen naar u als klant! Wij willen u als specialist in uw vakgebied zoveel mogelijk ondersteunen en kennis en nieuwe ontwikkelingen met u delen. Daarom organiseren we samen met onze leveranciers de MG ToolSchool. Trainingen, product demonstraties en workshops die u kunt bijwonen waarbij u actief kennis leert maken met nieuwe producten en werkwijzen.

Binnenkort organiseren we speciale avonden, en jij kunt daarbij zijn!

  • 15 juni 2023 van 16:00u tot 20:00u staat de MG ToolSchool in het teken van gereedschap voor koeltechniekpersverbindingen en leidingbewerking en montage.Daarnaast brengen we het belang van goede werkschoenen onder de aandacht! Er zijn product demonstraties van Superstars, RidgidViegaMetabo en Steel Blue
  • 16 juni 2023 van 16:00u tot 20:00u is het thema van de ToolSchool bouwen! We kijken naar verbindings- en montagetechniekengereedschappen en machines en professionele werkkleding. Er zijn product demonstraties van MafellSPAXTjepBoschMafell en MASCOT Workwear.

Deelname is kosteloos. Wel vragen we om je van tevoren in te schrijven. Uiteraard zorgen we voor een hapje en een drankje. 

Lijkt het je interessant om de ToolSchool bij te wonen? Schrijf je dan snel in via het formulier hieronder!

MG Service

Contactgegevens

  • MG Service
  • Canadabaan 2
  • 5388 RT Nistelrode
  • Tel: (+31) 0412 – 617299
  • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten