VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

MG ToolSchool

MG ToolSchool

Kennis delen en vergaren! Kom 1 juni en 30 juni naar de MG Toolschool

Service zit niet alleen in onze naam, we willen dat ook volop uitdragen naar u als klant! Wij willen u als specialist in uw vakgebied zoveel mogelijk ondersteunen en kennis en nieuwe ontwikkelingen met u delen. Daarom organiseren we samen met onze leveranciers de MG ToolSchool. Trainingen, productdemonstraties en workshops die u kunt bijwonen waarbij u actief kennis leert maken met nieuwe producten en werkwijzen.

Binnenkort organiseren we twee avonden, en jij kunt daarbij zijn!

  • 1 juni 2022 van 16:00u tot 20:00u staat MG ToolSchool in het teken van Schroeven en constructie en Houtbewerking. Er worden productdemonstraties gegeven door Mafell en Spax en je kunt zelf aan de slag om machines en producten te ervaren. 
  • 30 juni 2022 van 16:00u tot 20:00u staat MG ToolSchool in het teken van Tuingereedschap en Hogedrukreiniging. Er zijn productdemonstraties van Waterkracht en EGO

Deelname is kosteloos. Wel vragen we om je van tevoren in te schrijven. Als deelnemer ontvang je een waardebon, die te besteden is in de winkel en uiteraard zorgen we voor een hapje en een drankje. 

Lijkt het je interessant om een ToolSchool bij te wonen? Schrijf je dan snel in via de knop hieronder!

Schrijf je hier in voor MG ToolSchool

MG Service

Contactgegevens

  • MG Service
  • Canadabaan 2
  • 5388 RT Nistelrode
  • Tel: (+31) 0412 – 617299
  • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten