Viega

Viega

MG Service, al ruim 15 jaar jouw partner in Systeem Persgereedschap van Viega!

Viega en MG Service werken vanaf 2009 intensief samen op het gebied van Systeem Persgereedschap. Onder deze term valt alle gereedschap die nodig is voor het verwerken van leidingsystemen van Viega. Dit betekend dat je bij ons aan het juiste adres bent voor Pressgun persmachine, persbekken en alle andere gereedschappen die nodig zijn voor het bewerken, persen en aansluiten van Viega leidingsystemen.

Het enige officiële Viega Service Center

Uw reeds in bezit zijnde persmachine en persbekken zijn bij reparatie en kalibratie bij ons in goede handen. Als het enige officiële Viega Service Center voor Nederland zijn wij gecertificeerd om je persmachine te herstellen en te (her)kalibreren. De werkzaamheden worden uitgevoerd door getrainde monteurs en zij maken daarbij alleen gebruik van originele onderdelen!

Lees meer over de het Service Center

Registreer uw persmachine

Heeft u reeds een Viega persmachine aangeschaf, ook al heb je hem niet bij ons gekocht, dan is het verstandig deze te registreren! Na registratie nemen wij de machine op in ons bestand. Als je machine toe is aan onderhoud sturen wij je een herinnering. Ook wordt je op de hoogte gehouden bij ontwikkelingen en/of evt. terugroepacties. Zo werkt je altijd veilig en volgens de geldende normen!

Regitreer je persmachine

Viega Persmachine registratie

Aanschaf en advies van nieuwe gereedschappen

Vanuit onze expertise zijn we je graag van dienst met advies over aan te schaffen gereedschappen. Als voorraadhoudende groothandel beschikken we over een ruime voorraad Pressgun persmachines en persgereedschappen. Zo beschikt je razendsnel over de juiste materialen.

Viega Pressgun 6 Plus, persmachine voor het razendsnel persen van diameters tot wel 108mm!
Pressgun 6 Plus, de krachtpatser die in enkele seconden diameters perst tot wel 108mm!
Viega Pressgun Picco 6 Plus, persmachine voor het razendsnel persen van diameters tot 35mm!
De ultra compacte Pressgun Picco 6 Plus persmachine

Verhuur

MG Service heeft een grote hoeveelheid persmachines en persbekken beschikbaar voor verhuur. Ideaal voor kleine projecten waarbij je éénmalig voor een korte periode over specifieke gereedschappen moet beschikken zonder gelijk een investering te hoeven doen.

Viega biedt veel mogelijkheden voor het persen en verbindingen van leidingen, zowel kunststof PEX, koper, dikwandig en dunwandig staal en zelfs RVS in de meest uiteendlopende diameters. Zo pers je met Viega zonder moeite tot en met 108mm, en met een Megapress Pressbooster zelfs 4″ dikwandig staal zonder lassen, knellen of solderen!

Verhuur van Viega persgereedschap? Dat kan bij MG Service, van 12mm PEX tot 4 duims dikwandig!

Meer lezen over onze verhuur mogelijkheden

Bron en referentie: https://www.viega.nl/nl/service/Onderhoud-Persmachines1.html

MG Service

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten