WERA Torque Service, fabrieksservice aan uw momentgereedschap doos MG Service!

Altijd het juiste moment...

Momentgereedschappen zijn precisie instrumenten. Om altijd veilig en nauwkeurig te werken is het verstandig om uw wera momentsleutel of momentschroevendraaier periodiek te laten kalibreren. Bij Mg Service is uw gereedschap in goede handen.

VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

Wera Torque Service

Als allereerste in Europa is MG Service geselecteerd en gecertificeerd om volgens de strenge richtlijnen van de ‘Wera Torque Service’, werkzaamheden uit te voeren aan uw gereedschap. Uw moment gereedschap is dus altijd in goede handen!

Een momentgereedschap is in feite een testapparaat dat wordt gebruikt voor het gecontroleerd aanhalen en / of losdraaien van schroefverbindingen. Net als alle andere testapparatuur, vereisen de draaimomentgereedschappen een gevoelige behandeling. Het is dus belangrijk om zorgvuldig om te gaan met deze gereedschappen want foutief gebruik kan leiden tot afwijkende resultaten.

Om conform de geldende normen, en vooral in uw eigen belang, te werken adviseren we dat een (draai)momentgereedschap uiterlijk na 5.000 lastwisselingen of, indien het aantal lastwisselingen niet kan worden getraceerd, minimaal iedere 12 maanden gecontroleerd, gekalibreerd en eventueel afgesteld en / of gerepareerd wordt. Al onze werkzaamheden worden conform de DIN EN ISO 6789 normen verricht.

Welke voordelen biedt de Wera Torque Service van MG Service voor u?

 • Uitgebreide knowhow
 • Uitgebreid dienstenaanbod: kalibratie, afstelling, reparatie en certificering van Wera momentgereedschappen
 • Persoonlijk aanspreekpunt voor deskundig advies
 • Korte reactietijden
 • Eerlijke en betaalbare prijzen
 • Snelle levertijden
 • Levering van vervangende gereedschappen (op aanvraag)

referentie: Kalibratie Service (wera.de)

Aanmeldformulier Wera Torque Service

Vul het onderstaand formulier zoveel mogelijk in. U ontvangt hiervan een bevestiging op het aangegeven mailadres. Voeg altijd een uitdraai van deze mail bij uw gereedschap. Heeft u hulp nodig bij het invullen of andere vragen, bel gerust met ons op tel: 0412-617299.
indien van toepassing
Wij vermelden dit nummer in alle communicatie en op uw factuur.
Wij gebruiken dit e-mailadres voor prijsopgaves en communicatie mbt. uw reparatieopdracht
*mogelijk verzendkosten van toepassing. Voeg altijd een uitdraai van dit formulier of de bevestigings e-mail bij uw gereedschap.
*onze verkoop- en leveringsvoorwaarden en privacy statement zijn op deze site terug te vinden en/of worden op verzoek vestrekt.
MG Service

Contactgegevens

 • MG Service
 • Canadabaan 2
 • 5388 RT Nistelrode
 • Tel: (+31) 0412 – 617299
 • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten