Ego Power+

EGO Power+, alle kracht van benzine, zonder de benzine!

Vol trots kondigen wij onze volgende stap aan, MG Service is vanaf nu dealer van EGO Power+ professioneel tuingereedschap. EGO onderscheid zich niet alleen ten op zichte van andere merken door haar hoge kwaliteit, maar wat het echt een uniek merk maakt is de aandrijftechniek!

EGO Power+ machines hebben namelijk geen benzinemotor maar werken op een uniek uitwisselbaar accuplatform, de Arc Lithium 56V-accu. Dankzij deze techniek geniet u van vele voordelen. De machine is vele malen stiller en omdat er geen uitlaatgassen en dampen vrijkomen beter voor uzelf en het milieu!

Daarnaast is de aandrijftechniek een stuk betrouwbaarder en onderhoudsvriendelijker. U bespaart veel op onderhoudskosten, geen carburateurs die gesteld moeten worden, geen ontsteking en minder slijtagedelen! Het gedoe met jerrycans benzine en flessen olie is verleden tijd! Alle machine’s werken dermate efficiënt dat elke klus op 1 acculading geklaard kan worden!

Met één accu kunt u verschillende gereedschappen aandrijven. De lijn van EGO Power+ is allesomvattend. Denk bijvoorbeeld aan bladblazers, bosmaaiers, grastrimmers, heggenscharen, kettingzagen en een zeer uitgebreide lijn grasmaaiers!

Door de hoge kwaliteit en hoge gebruiksvriendelijkheid deze machines geschikt voor zowel de professionele gebruiker als de fanatieke tuinierder! En om dat argument kracht bij te zetten kunnen we maar liefst 5 jaar garantie geven op machine’s en 3 jaar op accu’s! Bent u benieuwd of EGO Power+ voor u voordelen heeft, kom dan eens kijken en proberen in onze showroom.

Cost of ownership EGO Powerplus versus Benzine

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Nieuws

Pasen 2020

Pasen 2020

Tijdens Pasen, zijn wij op 2e Pinksterdag op 13 april de gehele dag gesloten.

Read more

Maatregelen Coronavirus

Maatregelen Coronavirus

(update 24 mrt) I.v.m. de Coronavirus pandemie hebben wij voor u en onze veiligheid, maar ook om de continuïteit van onze service zoveel mogelijk te waarborgen, besloten diverse maatregelen te treffen:

Read more

Ridgid acties tijdens VSK 2020

Ridgid acties tijdens VSK 2020

Tijdens de VSK van 4 tm 7 februari in de jaarbeurs te Utrecht, zal MG service aanwezig zijn op de stand van Ridgid. De kans om kennis te maken met onze mensen! Uiteraard hebben we voor u daarnaast ook spectaculaire aanbiedingen!

Read more

Speciale Viega acties tijdens de VSK2020!

Speciale Viega acties tijdens de VSK2020!

Van 4 t/m 7 februari 2020 vindt weer de tweejaarlijkse VSK beurs plaats, in de jaarbeurs te Utrecht. MG Service heeft in samenwerking met Viega ook deze editie weer speciale aanbiedingen in Viega systeempersgereedschappen voor u samengesteld.

Read more

MASCOT® ACCELERATE is dynamiek. Effectiviteit. Activiteit. Bewegingsvrijheid.

MASCOT® ACCELERATE is dynamiek. Effectiviteit. Activiteit. Bewegingsvrijheid.

Verkrijgbaar bij MG Service, de volledig nieuwe MASCOT ACCELERATE kleding collectie.

Read more

MG Service

Contactgegevens

  • MG Service
  • Canadabaan 2
  • 5388 RT Nistelrode
  • Tel: (+31) 0412 – 617299
  • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten

Contactgegevens

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten