VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

Ego Power+

EGO Power+, alle kracht van benzine, zonder de benzine!

Vol trots kondigen wij onze volgende stap aan, MG Service is vanaf nu dealer van EGO Power+ professioneel tuingereedschap. EGO onderscheid zich niet alleen ten op zichte van andere merken door haar hoge kwaliteit, maar wat het echt een uniek merk maakt is de aandrijftechniek!

EGO Power+ machines hebben namelijk geen benzinemotor maar werken op een uniek uitwisselbaar accuplatform, de Arc Lithium 56V-accu. Dankzij deze techniek geniet u van vele voordelen. De machine is vele malen stiller en omdat er geen uitlaatgassen en dampen vrijkomen beter voor uzelf en het milieu!

Daarnaast is de aandrijftechniek een stuk betrouwbaarder en onderhoudsvriendelijker. U bespaart veel op onderhoudskosten, geen carburateurs die gesteld moeten worden, geen ontsteking en minder slijtagedelen! Het gedoe met jerrycans benzine en flessen olie is verleden tijd! Alle machine’s werken dermate efficiënt dat elke klus op 1 acculading geklaard kan worden!

Met één accu kunt u verschillende gereedschappen aandrijven. De lijn van EGO Power+ is allesomvattend. Denk bijvoorbeeld aan bladblazers, bosmaaiers, grastrimmers, heggenscharen, kettingzagen en een zeer uitgebreide lijn grasmaaiers!

Door de hoge kwaliteit en hoge gebruiksvriendelijkheid deze machines geschikt voor zowel de professionele gebruiker als de fanatieke tuinierder! En om dat argument kracht bij te zetten kunnen we maar liefst 5 jaar garantie geven op machine’s en 3 jaar op accu’s! Bent u benieuwd of EGO Power+ voor u voordelen heeft, kom dan eens kijken en proberen in onze showroom.

Cost of ownership EGO Powerplus versus Benzine

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

MG Service

Contactgegevens

  • MG Service
  • Canadabaan 2
  • 5388 RT Nistelrode
  • Tel: (+31) 0412 – 617299
  • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten