Jouw adres voor tuingereedschap op accu!

Accu technologie

Bij MG Service ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar tuin en parkmachines op accu! In onze showroom vind je onder andere top machines van EGO Power+ en Metabo. Of je nu een hovenier of tereinbeheerder bent of thuis graag geniet van je tuin. Wij hebben het juiste tuingereedschap voor jou in huis!

Tuin en parkmachines, iedereen die een tuin heeft of graag tuiniert komt er vroeg of laat mee in aanraking. Meestal werken ze elektrisch of op benzine. Als je weleens door je eigen snoer hebt gesnoeid of na een lange winter je grasmaaier tevergeefs probeert aan te trekken weet je dat beide aandrijftechniek hun nadelen hebben.

Gelukkig hebben wij een breed assortiment tuingereedschap op accu voor je in huis. Je combineert het beste van twee werelden. Géén snoeren meer en géén benzinedampen, minder lawaai terwijl je autonoom werkt met machines die net zo sterk zijn!

EGO Power+

De EGO Power+ reeks biedt evenveel vermogen als benzine – maar dan zonder dat u er benzine voor nodig hebt. Onze revolutionaire Arc Lithium 56V-accutechnologie levert de hoogste energiecapaciteit van de sector in een draagbare accu. En dat betekent dat u elke taak kunt klaren met minder lawaai en zonder gedoe en dampen.

Maaien op accu tot maar liefst 132cm!

EGO Power+ heeft recent een nieuwe lijn zitmaaiers op accu geïntroduceert. Hiermee maai je op accu comfortabel op 107 of 132 cm breedte. Benieuwd naar zo’n zitmaaier, kom kijken in onze showroom!

Ego Power+ Zitmaaier
Ego Power+ Zitmaaier

Metabo en het CAS systeem

Metabo Tuingereedschap op CAS accu's

De accu-tuinmachines van Metabo ondersteunen niet alleen in de tuin- en landschapsinrichting, het onderhoud van plantsoenen, parken of sportterreinen, maar bieden ook de beste prestaties in en om het huis. Van het maaien, knippen, trimmen en onderhouden tot aan het schoonmaken. De accu-tuinmachines zijn een uitbreiding van de 18 Volt-klasse en bieden nog meer snoerloze vrijheid in het merk overkoepelende accu-systeem CAS – machines, accu-packs en laders van verschillende fabrikanten kunnen probleemloos met elkaar gecombineerd worden.

MG Service

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten