Eibenstock

Eibenstock Werkzeuge, nu ook bij MG Service

Al bijna 100 jaar is Eibenstock Werkzeuge een begrip in de bouwwereld. Zij produceren machines voor diverse werkzaamheden tegen een goede prijs kwaliteitsverhouding. Daarnaast zijn zij specialist in bijvoorbeeld stofvrij werken en bieden hiervoor een hoop oplossingen.

EibenstockMG Service is Eibenstock Dealer

Als dealer verkopen wij Eibenstock machines en zijn wij op de hoogte van alle voordelen die dit voor u kan bieden en gaat u altijd met de juiste machine aan de slag. Wij leveren niet alleen machines maar ook voor toebehoren, advies, service, reparatie en onderhoud bent u uiteraard van harte welkom!

Accessoires

Zo leveren wij ook een breed assortiment aan aanverwante producten waardoor u en uw machine optimaal presteren! Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen dan sturen wij u uw bestelling zoals u gewend bent van ons naar u toe. Ook kunnen wij uw defecte machine op locatie ophalen.
Bent u benieuwd geworden en wilt u informatie over Eibenstock machines, toebehoren of wilt u uw huidige machine aanbieden voor reparatie, neem contact met ons op!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

MG Service

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten