VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

 • Onderhoud aan uw
  Viega Systeempersgereedschappen

  Lees Meer

 • Ridgid Press Tools
  Fabrieksgecertificeerde service

  Lees Meer
 • Altijd het juiste moment…
  dankzij onze specialisten van de Wera Torque Service

  Lees Meer

 • Sola Kruislijn- en Rotatielasers
  Kalibratie, onderhoud en reparatie

  Lees Meer

Service, reparatie & technisch advies Door de specialisten van MG Service

MG Service beschikt over een eigen technische dienst. Onze deskundige servicemedewerkers kunnen uw machines direct repareren en ze zijn ook in staat om apparaten en andere materialen aan uw specifieke wensen aan te passen.

In onze zeer compleet uitgeruste werkplaats zijn wij in staat om vele reparaties in verschillende disciplines te verrichten. Door samen te werken met onze leveranciers kunnen we veel artikelen die wij verkopen in huis herstellen en zijn we geautoriseerd om garantiekwesties snel af te wikkelen. Dit betekend dat u in geval van storing of defecten razendsnel weer aan de slag kunt!

MG Service is geautoriseerd om reparaties te behandelen voor de volgende merken:

 • Viega Persmachines en systeemgereedschappen
 • Ridgid Gereedschappen
 • Wera Momentgereedschappen
 • SOLA Lasers
 • AGP Power Tools

Reparatie aan alle professionele gereedschappenMG Service, vakkundige service en reparatie van alle gereedschappen!

MG Service beschikt over een uitgebreide werkplaats. Wij repareren elke boormachine, breekhamer, reciprozaag, haakse slijper, afkorter. Eigenlijk alle denkbare gereedschappen! Ongeacht of het hand bediende, elektrische, accu of hydraulische gereedschappen betreft.

Servicecentrum voor uw persmachine

Is uw persmachine defect?! Bij MG Service ben je aan het juiste adres voor deskundig advies, reparatie en onderhoud. Ook voor regulier onderhoud en controle kunt u bij ons terecht. We verzorgen de keuring en kalibratie van alle gangbare merken persmachines. In veel gevallen gebeurt dat bij ons in huis. We zijn zelfs officieel servicecentrum voor Viega en Ridgid Persmachines!

Kalibratie van bouwlasers

Ze zijn in de hedendaagse bouw niet meer weg te denken, kruislijnlasers, rotatielasers en laserafstandsmeters. Het is belangrijk dat deze precisie instrumenten goed functioneren. Kalibreren (ijken) en justeren (afstellen) zorgen dat uw gereedschap binnen acceptabele toleranties blijft werken. Ons advies is dan ook lasergereedschap jaarlijks te laten controleren. Uw laser wordt dan uitvoerige gecontroleerd met speciale instrumenten. Waar nodig stellen we deze bij en als er reparaties nodig zijn voeren we deze vakkundig uit. Dat doen we dermate goed dat we door SOLA zijn aangewezen als officieel service partner voor Nederland en België!

Momentgereedschappen

Een momentgereedschap is in feite een testapparaat dat wordt gebruikt voor het gecontroleerd aanhalen en / of losdraaien van schroefverbindingen. Net als alle andere testapparatuur, vereisen de draaimomentgereedschappen een gevoelige behandeling. Het is dus belangrijk om zorgvuldig om te gaan met deze gereedschappen want foutief gebruik kan leiden tot afwijkende resultaten.

Om conform de geldende normen, en vooral in uw eigen belang, te werken adviseren we dat een (draai)momentgereedschap uiterlijk na 5.000 lastwisselingen of, indien het aantal lastwisselingen niet kan worden getraceerd, minimaal iedere 12 maanden gecontroleerd, gekalibreerd en eventueel afgesteld en / of gerepareerd wordt. Al onze werkzaamheden worden conform de DIN EN ISO 6789 normen verricht.

De WERA Torque Service is onze fabrieksservice voor Wera momentgereedschappen. Meer informatie hier over vind u hier.

Overige Keuringen

Naast reparatie en onderhoud zijn we onderlegd in het keuren van allerlei middelen.

Denk daarbij aan:

 • NEN3140 – keuringen van elektrische gereedschap
 • Klimmateriaal, ladders, trappen
 • Bouwsteigers
 • Valgordels en lijnen

Om een snelle en precieze afhandeling te garanderen werken we op afspraak en in overleg is keuren op locatie mogelijk.

Reparatie en duurzame bedrijfsvoering

Home » Service

Keuring Electrisch gereedschap

Het ARBO-besluit van 1998 bepaalt dat u minstens één keer per jaar alle electrische gereedschappen volgens NEN 3140 moet laten keuren door een deskundige.

Contact opnemen

Keuring
Klimmaterialen

Het ARBO-besluit van 1998 bepaalt dat u minstens één keer per jaar alle klimmaterialen volgens NEN 2484/EN 131 moet laten keuren door een deskundige.

Contact opnemen

MG Service

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten