• Onderhoud aan uw
  Viega Systeempersgereedschappen

  Lees Meer

 • Ridgid Press Tools
  Fabrieksgecertificeerde service

  Lees Meer
 • Altijd het juiste moment…
  dankzij onze specialisten van de Wera Torque Service

  Lees Meer

 • Sola Kruislijn- en Rotatielasers
  Kalibratie, onderhoud en reparatie

  Lees Meer

VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

Service & technisch advies Door de specialisten van MG Service

MG Service beschikt over een eigen technische dienst. Onze deskundige servicemedewerkers kunnen uw machines direct repareren en ze zijn ook in staat om apparaten en andere materialen aan uw specifieke wensen aan te passen.

In onze zeer compleet uitgeruste werkplaats zijn wij in staat om vele reparaties, in verschillende disciplines te verrichten. Door samen te werken met onze leveranciers kunnen we veel artikelen die wij verkopen in huis herstellen en zijn we geautoriseerd om garantiekwesties snel af te wikkelen. Dit betekend dat we u in geval van storing of uitval razendsnel verder kunnen helpen.

ProductkennisProductkennis

Productkennis

Onze medewerkers beschikken over veel productkennis. Bij ingewikkelde vraagstukken wordt teruggevallen op opleiding, ervaring en daarnaast op de know-how van onze leveranciers.
Ervaren TeamErvaren Team

Ervaren Team

Onze medewerkers beschikken over veel productkennis en kunnen bij ingewikkelde vraagstukken terugvallen op hun opleiding en ervaring en natuurlijk de know-how van onze leveranciers.
OplossingsgerichtOplossingsgericht

Oplossingsgericht

Het kleinschalige karakter van ons bedrijf maakt dat de communicatielijnen zeer kort zijn. Hierdoor is ons bedrijf flexibel en in staat snel op vragen en veranderingen in te spelen.
Klanten helpdeskKlanten helpdesk

Klanten helpdesk

Kwaliteit staat voorop bij MG Service. Onze uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs.
Strakke logistiekStrakke logistiek

Strakke logistiek

Met een strakke logistieke organisatie plus uitgebreide en uitgekiende voorraad wil MG Service haar klanten een 24- of 48-uurs levering door heel Nederland garanderen.
CommunicatieCommunicatie

Communicatie

Regelmatig brengt MG Service een nieuwsbrief. Abbonneer u door een mail te sturen. Profiteer direct van aanbiedingen en acties.

Keuring Electrisch gereedschap

Het ARBO-besluit van 1998 bepaalt dat u minstens één keer per jaar alle electrische gereedschappen volgens NEN 3140 moet laten keuren door een deskundige.

Contact opnemen

Keuring
Klimmaterialen

Het ARBO-besluit van 1998 bepaalt dat u minstens één keer per jaar alle klimmaterialen volgens NEN 2484/EN 131 moet laten keuren door een deskundige.

Contact opnemen

MG Service

Contactgegevens

 • MG Service
 • Canadabaan 2
 • 5388 RT Nistelrode
 • Tel: (+31) 0412 – 617299
 • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten