VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

Installatie Vakbeurs

Bezoek ons op de Installatie Vakbeurs Hardenberg. stand 145 – Hal 1

13, 14 en 15 september word in Hardenberg de Installatie Vakbeurs georganiseerd. MG Service is daar samen met Ridgid en vele leveranciers aanwezig met een stand vol gereedschap en innovaties!

De Installatie Vakbeurs is grootste beurs in Noord-Nederland die gewijd is aan installatietechniek. MG Service is met een 36m² grote stand aanwezig. We presenteren samen met onze leveranciers veel bekende gereedschappen van topkwaliteit we nemen ook een aantal primeurs mee!

Ridgid

Al bijna 100 jaar produceert Ridgid een breed scala aan gereedschappen. In Nederland zijn ze vooral bekend van gereedschappen voor installateurs en riooltechnici. MG Service is officieel servicecenter van Ridgid gereedschappen.

SOLA

Is vooral bekend van waterpassen maar het assortiment van SOLA bevat vele meetgereedschappen zoals laserafstandmeters, nivelleringslasers, rolbandmaten, duimstokken, winkelhaken. MG Service is niet alleen dealer van Sola, maar ook de enige fabriek gecertificeerde reparateur die SOLA lasers mag herstellen, zelfs onder fabrieksgarantie.

Wera

Wera bestempelt zichzelf als Tool Rebels. Omdat ze eigenzinnig een eigen stijl en unieke sleutelgereedschappen produceren. Dat kenmerkt Wera. Zo hebben ze vele oplossingen in huis die het leven van menig sleutelaar een stuk aangenamer maken. Bekend zijn bijvoorbeeld de Joker sleutels en de Zyklop ratel en doppensets.

Metabo

Als initiator van het CAS accu platform biedt Metabo een hele hoop gereedschappen aan op accu. Omdat het zeer brede programma bijna alle werkzaamheden op accu mogelijk maakt is stroom op de bouwplaats bijna niet meer nodig. Daarnaast zijn de accu’s uitwisselbaar met gereedschappen van bekende merken zoals Rothenberger, Scangrip en Mafell

CLC Workgear

Omdat veilig en comfortabel werken tegenwoordig belangrijker is dan ooit heeft CLC workgear een uitgebreide lijn, tassen, gereedschapsdragers en lanyards in het programma. Op onze stand kunt u vele oplossingen bekijken en zelf proberen!

Lasertechniek Nederland

Lasertechniek Nederland is een begrip in Nederland op het gebied van lasergraveermachines. Maar lasers bieden heel veel meer mogelijkheden. Zo is het tegenwoordig mogelijk om zeer gemakkelijk met laser te lassen. Ook oppervlaktereiniging en snijden is mogelijk, en laser geeft een hoop extra gemak met een uitstekend resultaat!

Super Stars

Super Stars is een nieuw merk op de Nederlandse markt. Zij bieden een complete range aan gereedschappen voor de HVAC monteur, maak kennis met een complete range nieuwe producten!

Bezoek ons op de Installatie Vakbeurs Hardenberg, stand 145, hal 1, claim hier je tickets!

Save the Date! (ics-bestand)

MG Service

Contactgegevens

  • MG Service
  • Canadabaan 2
  • 5388 RT Nistelrode
  • Tel: (+31) 0412 – 617299
  • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten