Metabo

Metabo

Metabo en MG Service werken al jaren intensief samen. Eerst als PowerPartner en tegenwoordig dragen wij met trots het predikaat ‘Metabo LiHD partner’!

Metabo is toonangevend in accu gereedschappen. Dankzij jarenlange ervaring en ontwikkeling kunt u nu kiezen uit een hele brede lijn machines die snoerloos te gebruiken zijn. Veel van deze machines zijn bij ons gewoon leverbaar uit voorraad.

Accutechniek van Metabo is dermate hoogwaardig dat deze ook onder full-service garantie vallen! Vandaar dat vele merken, verenigd in het Cordless Alliance System kiezen voor het Li-HD accu platform als basis voor hun eigen machines.

CAS, Cordless Alliance System

Metabo is initiatiefnemer en deelnemer van het Cordless Alliance System (CAS) dit betekent dat accu’s uitwisselbaar en inzetbaar zijn met de laatste generatie accugereedschappen van oa. Starmix, Eibenstock, Rothenberger, Mafell, Scangrip en Steinel.

Full-Service

Koopt u een machine bij MG Service dan ontvangt u gratis de Full-Service garantie! Dit is een extra garantie twv. 69,- en deze ontvangt u gratis!

  • Op alle machines geven wij 36 maanden garantie!
  • Op alle accu-machine’s geven wij zelfs 36 maanden full-service garantie! Dat is een gratis garantie- en slijtagereparaties op het gehele accu-systeem.

Buiten het leveren van nieuwe machine’s kunt u ook terugvallen op service van uw bestaande machine’s. Valt uw machine stil, of werkt hij niet meer naar behoren? Bij ons is uw machine altijd in goede handen!

Website: link

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

MG Service

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten