VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

Mascot Workwear

MASCOT Workwear

Als dealer van MASCOT bent u bij MG Service aan het goede adres. Wat MASCOT uniek maakt is dat zij vele verschillende kledinglijnen voeren welke onderling te combineren zijn.

Ze leveren zeer diverse maatvoeringen met oa. lengte- en breedte maten en verschillende pasvormen. Als een van de weinige merken bieden ze zelfs dames werkkledinglijnen in verschillende pasvormen.

Ook maken ze gebruik van de laatste technieken in stof- en weefseltechnieken. Zo is er bijv. de 4-way stretch techniek. Deze word o.a. gebruikt in Advanced werkbroeken welke zeer comfortabel dragen en uitermate flexibel zijn!

MASCOT Smartstore

Als u een grotere hoeveelheid mensen binnen uw bedrijf wilt kleden en u zoekt ondersteuning d.m.v. een kleding managementsysteem, dan is de Smartstore de ultieme oplossing voor u. De Smartstore is een bestelomgeving waar uw medewerkers, via computer of app op de smarthpone, zelf hun kleding bestellen. Samen richten we deze in naar uw eisen en al naar gelang de werksituaties, kunnen er verschillende producten per afdeling worden geselecteerd. U kunt zelfs een gewenste bestelhiƫrarchie aangeven en medewerkers d.m.v. een puntensysteem of maximaal bestedingssaldo laten bestellen. Tevens heeft u dankzij diverse rapportage mogelijkheden altijd inzicht in het bestelgedrag van uw medewerkers!

Wilt u kennis maken met MASCOT en weten wat wij als MG Service voor u op kleding gebied kunnen betekenen neem gerust contact met ons op, kom langs in onze showroom of neem een kijkje op onze webshop!

Met MASCOT en MG Service kan je dus echt iedereen kleden!

Tags: , , , , , , ,

MG Service

Contactgegevens

  • MG Service
  • Canadabaan 2
  • 5388 RT Nistelrode
  • Tel: (+31) 0412 – 617299
  • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten