Mascot Workwear

MASCOT Workwear

MASCOT Customized Workwear

De Werkkleding van de toekomst…
Nu verkrijgbaar bij MG Service!

WELKOM bij de nieuwe, innovatieve werkkledingcollectie voor professionals: MASCOT® CUSTOMIZED.

Werkkleding die zó innovatief is dat u deze gewoon moet proberen!

De werkkleding van de toekomst moet net zo licht en comfortabel zijn als sportkleding, maar innovatief en slijtvast als werkkleding – en dan liefst ook nog met een zo hoog mogelijk aandeel aan gerecyclede materialen. Dit vindt u bij MASCOT.

Bewegingsvrijheid, functionaliteit en een hoge slijtvastheid

U bent onze doelgroep. U bent degene die de kleding draagt – dag in, dag uit. U bent de professional die weet welke functies u nodig hebt. Daarom hebben wij de kleding van MASCOT® CUSTOMIZED samen met uw collega’s ontwikkeld, zodat we zeker weten dat de functies en details bij uw werkdag passen.

U vindt een lange levensduur en goede bewegingsvrijheid belangrijk. Dat hebben we geleerd in de 40 jaar dat we uw werkkleding produceren. MASCOT® CUSTOMIZED is ontwikkeld met nieuwe innovatieve productiemethoden en gespecialiseerde kennis. Daardoor kunnen wij u werkkleding bieden waarbij een lange levensduur en onovertroffen bewegingsvrijheid centraal staan, en waarbij een mooi design en innovatieve functies ook vanzelfsprekend zijn.

Van hoge kwaliteit en lange levensduur kunt u zeker zijn, want wij zijn Tested to Work. Tested to Work is uw garantie dat nieuwe werkkleding grondig getest is – zowel in het laboratorium als door uw collega’s – voordat deze in gebruik wordt genomen, zodat u altijd de beste kwaliteit krijgt.

Als dealer van MASCOT bent u bij MG Service aan het goede adres. Wat MASCOT uniek maakt is dat zij vele verschillende kledinglijnen voeren welke onderling te combineren zijn.

Mascot levert zeer diverse maatvoeringen met oa. lengte- en breedte maten en verschillende pasvormen. Als een van de weinige merken bieden ze zelfs dames werkkledinglijnen in verschillende pasvormen.

Ook maken ze gebruik van de laatste technieken in stof- en weefseltechnieken. Zo is er bijv. de 4-way stretch techniek. Deze word o.a. gebruikt in Advanced werkbroeken welke zeer comfortabel dragen en uitermate flexibel zijn!

MASCOT Smartstore

Als u een grotere hoeveelheid mensen binnen uw bedrijf wilt kleden en u zoekt ondersteuning d.m.v. een kleding managementsysteem, dan is de Smartstore de ultieme oplossing voor u. De Smartstore is een bestelomgeving waar uw medewerkers, via computer of app op de smartphone, zelf hun kleding bestellen. Samen richten we deze in naar uw eisen en al naar gelang de werksituaties, kunnen er verschillende producten per afdeling worden geselecteerd. U kunt zelfs een gewenste bestelhiërarchie aangeven en medewerkers d.m.v. een puntensysteem of maximaal bestedingssaldo laten bestellen. Tevens heeft u dankzij diverse rapportage mogelijkheden altijd inzicht in het bestelgedrag van uw medewerkers!

Wilt u kennis maken met MASCOT en weten wat wij als MG Service voor u op kleding gebied kunnen betekenen neem gerust contact met ons op, kom langs in onze showroom. Of neem contact op met een van onze adviseurs!

Met MASCOT en MG Service kan je dus echt iedereen kleden!

Tags: , , , , , , ,

MG Service

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten