Tjep

Tjep

TJEP is de naam van een breed scala aan bevestigingsartikelen. Een compleet programma van framingnailers, ankernailers, coilnailers, bradnailers, finish nailers, nietmachines en nog veel meer voor de professionele vakman.

Het vinden van de juiste tool is erg eenvoudig

Hier op de website kunt u details van het complete assortiment vinden. U kunt bijvoorbeeld zien welke nagels , brads en nietjes passen in de verschillende tackers . Tevens kunt u informatie en afbeeldingen vinden in het menu aan de linkerzijde.

Meer dan 45 jaar ervaring

Tjep is geen nieuw merk – integendeel ! Reeds 45 jaar staat de naam Tjep synoniem voor hoge kwaliteit en goede service . Uiteraard houden we deze standaard hoog, nu en in de toekomst .

Vlechtechniek

TJEP ULTRA GRIP is de derde generatie vlechter van TJEP en is een doorontwikkeling van onze populaire XP vlechtmachine. De knowhow van eerdere generaties is verwerkt in de nieuwe ULTRA GRIP-serie, die nieuwe normen stelt op het gebied van vlechtsnelheid en kwaliteit.

TJEP ULTRA GRIP re-bar vlechtmachine verhoogt je efficiëntie aanzienlijk in vergelijking met het fysiek veeleisende, eentonige en tijdrovende werk van handmatig vlechten.

Het nieuw ontwikkelde neus- en handvatontwerp optimaliseert de toegang tot het punt dat u wilt vlechten.
De krachtige 18V 4Ah Li-ion accu zorgt voor een lange gebruiksduur. De borstelloze motoren zorgen voor sneller en efficiënter binden, met slechts 0,7 s per stropdas – waardoor u efficiënter kunt werken.
De strakke en uniforme binding zorgt ervoor dat het werk zonder onderbrekingen kan worden uitgevoerd. Met andere woorden, de TJEP ULTRA GRIP-serie is uw garantie voor het beste algemene budget op de markt als het gaat om het binden van wapeningsstaven of soortgelijke artikelen.

Ook verhuur

Heb je een klus aangenomen waarbij je snel wil vlechten maar je beschikt niet over een vlechtmachine? Geen ramp. Bij MG Service beschikken we over een aantal huurmachines. Hiermee knoop je in no-time je karwei! Wil je een machinereserveren, neem dan even contact op met onze verkopers.

MG Service

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten