Waterkracht

Waterkracht

Reinigen met voorsprong

Zoek je de oplossing voor je reinigingsuitdaging? Wij hebben de oplossing voor je! MG Service levert topkwaliteit hogedrukreinigers en stoomreinigers van Waterkracht, waarmee u elke uitdaging de baas kan. Hogedruk renigen heeft als voordeel dat je met relatief weinig water en zonder reinigingsmiddelen toch geweldige resultaten kunt boeken! Dus, zoek je een compacte reiniger om bijvoorbeeld je terras schoon te maken, of wil je met kokend water grote oppervlakten schoonmaken? Het kan allemaal.

Waterkracht Stoomreiniger Galax 180/14 T
De Stoomreiniger Galax 180/14 T

In onze showroom vind u een selectie van deze hogedruk en stoomreinigers, en veel modellen zijn snel uit voorraad leverbaar! Bent u op zoek naar een passende oplossing

Reparatie en onderhoud

Hogedrukreinigers hebben zijn in zekere zin onderhoud nodig. Heeft u een hogedrukreiniger en twijfelt u aan de werking of wilt u preventief onderhoud laten uitvoeren, laat deze werkzaamheden uitvoeren door onze specialisten. Wij gebruiken originele onderdelen van fabriekskwaliteit en ontvangt netjes vooraf een transparante prijsopgave.

Onkruidbestrijding

In een tijdperk waar we meer en meer oog voor het milieu krijgen lopen we ook tegen nieuwe problemen aan. Waar vroeger giftige bestrijdingsmiddelen ingezet werden om onkruid te verwijderen heeft Waterkracht de perfecte oplossing voor je. Onkruidverwijdering door middel van kokend water!

Link: Waterkracht website

Tags: , , ,

MG Service

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten