MG Service, de Persmachine specialist van Nederland!

Persmachines, perstangen, persbekken. Het is een oerwoud aan leidingsystemen, contouren en profielen maar welke persbek gebruik je waarvoor? Geen nood, bij MG Service helpen we je graag goed op weg.

Leidingen kun je op veel verschillende manieren verbinden. Lassen, knellen, solderen, lijmen, maar de makkelijkste en snelste manier is waarschijnlijk persen! Als de persmachine specialist van Nederland ben je bij ons aan het goede adres voor persmachines, gereedschappen en toebehoren voor het persen van alle bekende leidingsystemen. Een deskundig team staat je graag bij wanneer je vragen hebt of tegen problemen aanloopt.

Verkoop

MG Service verkoopt persmachines van vele merken waaronder kwaliteitsmerken zoals de Viega Pressgun en Ridgid Press Tool! Veel gereedschap is uit voorraad leverbaar, en onze deskundige medewerkers adviseren je graag over de mogelijkheden. Zo is het mogelijk om zelfs dikwandig stalen leidingen te persen in enkele seconden en dat in diameters tot 4 duim groot. Uiteraard zijn ook voor gereedschappen voor dunwandige en kunststof leidingsystemen leverbaar.

Viega Pressbooster Megapress XL, uitbereiding voor op je persmachine / perstang. Pers tot wel 4 duims dikwandig!
Pers fittingen tot 4 duims met deze Pressbooster op uw Pressgun persmachine!

Onderhoud

Valt je perstang in storing, is hij defect of is het tijd voor kalibratie of onderhoud? Ook dan helpen wij je verder. We verzorgen de keuring en kalibratie van alle gangbare merken persmachines. In veel gevallen gebeurt dat bij ons in huis. Lees hier meer over onze persmachine service!

Verhuur

Heb je een klus waarbij je leidingen wil persen maar je wil geen grote investering doen? Dan bieden we de mogelijkheid een persmachine / perstang en bijbehorende gereedschappen te huren.

Home » Verkoop en Advies » MG Service, de Persmachine specialist van Nederland!
MG Service

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten