AGP Service Center Nederland

AGP Powertools is een snelgroeiend merk dat sinds 35 jaar staat voor top kwaliteit gereedschap voor beton- en steenbewerking. Met geheel eigen ontwerpen en nieuwe oplossingen streeft men na gereedschap van topkwaliteit te produceren.

AGP biedt gereedschappen voor het bewerken van beton en steen aan zoals: Betonzagen, Diamantboormotoren, Muurfrezen. Maar ook voor de installateur en metaalbewerker.

Hoge kwaliteit gereedschap vraagt om kennis en expertise bij de reparatie en het onderhoud daarvan. AGP heeft daarom MG Service aangesteld als officieel AGP Service Center in Nederland. Wij beschikken over de juiste kennis om je machine in topconditie te brengen en gebruiken daarvoor alleen originele fabrieksonderdelen.

Jouw machine is bij ons dus in goede handen, wij herstellen deze en indien gewenst ontvangt u vooraf een gespecificeerde prijopgave.

AGP, bekend van industriële diamantzaag oplossing, stelt MG Service aan als AGP Service Center voor Nederland!

Aanmelden reparatie voor het Service Center

Meer weten over AGP Powertools en hun producten? Kijk op de website!

Het serienummer vindt u achter de accu of bovenop de machine.
Onder dit bedrag herstellen wij zonder prijsopgave
Denk aan koffer, accu’s, acculaders enz.
Wij vermelden dit nummer in alle communicatie en op uw factuur.
Wij gebruiken dit e-mailadres voor prijsopgaves en communicatie mbt. uw reparatieopdracht
*mogelijk verzendkosten van toepassing. Voeg altijd een uitdraai van dit formulier of de bevestigings e-mail bij uw gereedschap.
Eventuele informatie die van belang kan zijn bij de behandeling van uw reparatieopdracht.
*onze verkoop- en leveringsvoorwaarden en privacy statement zijn op deze site terug te vinden en/of worden op verzoek vestrekt.

Vul het onderstaand formulier zoveel mogelijk in. U ontvangt hiervan een bevestiging op het aangegeven mailadres. Voeg altijd een uitdraai van deze mail bij uw gereedschap. Heeft u hulp nodig bij het invullen of andere vragen, bel gerust met ons op tel: (+31)0412-617299.

Lees meer over onze service en wat we nog meer doen!

Home » Service » AGP Service Center Nederland
MG Service

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten