VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

Laser Kalibratiecentrum

Nieuw bij MG Service, Kalibratie van Bouwlaserslaser

Als service verlenende technische groothandel bent u niet alleen aan het juiste adres voor professionele gereedschappen maar kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, keuringen en kalibratie van deze gereedschappen. Nu kunt u gebruik van een nieuwe dienst, u kunt ons uw laser laten kalibreren en justeren.

Waarom kalibreren?

Een laser is een stuk precisie gereedschap, tegenwoordig maakt lasertechniek het mogelijk om snel en eenvoudig nauwkeurig te werken. Het is een handig hulpmiddel wat toegepast kan worden bij installatie en montage werkzaamheden of het uitzetten van bekistingen en funderingen. Toch kan het gebeuren dat tijdens het werk of bij het vervoer een laser minder accuraat wordt. Het is daarom belangrijk deze regelmatig te laten controleren (kalibreren) en waar nodig bij te laten stellen (justeren) zodat u altijd goed werk aflevert.

Voor elke soort en merk laser

Laser Kalibratie

Voor het verlenen van deze dienst hebben we in eigen beheer een volledig nieuw kalibratiecentrum opgezet. In dit kalibratiecentrum zijn faciliteiten om kruislijn- en rotatielasers te kalibreren. Dit doen we d.m.v. een meting van maar liefst 20 punten. Uniek is de meting van horizontale en verticale lijnen over een grote afstand waarmee we de precisie kunnen vaststellen over een groot bereik, tevens controleren wij de aanwezige loodlijn.

Sola Service Centre

MG Service is het aangewezen Service Centre voor Sola meetinstrumenten zoals kruislijnlasers, rotatielaser maar ook waterpassen. Heeft u een Sola laser of ander gereedschap en wilt u deze laten repareren of kalibreren?! Neem dan contact met ons op voor een afhaal afspraak of informatie!

Sola Service Centre

LET OP!! Digitale waterpassen van Sola kunt u zelf kalibreren! Veel problemen kunt u zelf oplossen door de instructies van deze video te volgen. Voor uitgebreide instructie, raadpleeg de meegeleverde handleiding.
Home ┬╗ Service ┬╗ Laser Kalibratiecentrum
MG Service

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten