l-boxx

L-Boxx Systeemkoffer

MG Service is L-Boxx partner, u bent dus altijd gegarandeerd van snelle levering uit eigen voorraad en een goed advies van onze collega’s!

HET L-BOXX-SYSTEEM
Het L-boxx systeem in één oogopslag

L-Boxxen zijn praktisch onverwoestbaar, dankzij hoogwaardige ABS kunststoffen en een slim design is deze systeemkoffer licht en toch supersterk. Daarnaast passen ze perfect bij een bedrijfswagen inrichting van Sortimo. Zo vervoer je je gereedschappen en bevestigingsmaterialen altijd veilig en ergonomisch verantwoord naar je werkplek.

Onder andere; Bosch, Viega, Rems, Knipex, Mafell, SPAX, Kitpro, Brigon, Klauke, Kukko en Fischer kozen voor L-boxx. Deze systeemkoffers, kisten en accessoires zijn altijd volledig uitwisselbaar en te combineren met de reeds in uw bezit zijnde L-boxxen!

Custom Made Storage Solutions by MG Service

Ondanks dat er in het ontwerp van systeemkoffers en accessoires van L-Boxx al rekening is gehouden met ontelbaar veel mogelijkheden. Toch kan het voorkomen dat u net net helemaal uitkomt. Daarvoor is nu een oplossing! MG Service is in staat uw koffer nog verder te optimaliseren doormiddel van Custom made Inlay’s! Voor elk opberg probleem hebben wij voor u een maatwerk oplossing!

Hieronder treft u enkele voorbeelden op basis van de L-Boxx 136 systeemkoffer:

Website: BS-Systems

Tags: , , ,

MG Service

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten