VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

l-boxx

L-Boxx Systeemkoffer

MG Service is L-Boxx partner, u bent dus altijd gegarandeerd van snelle levering uit eigen voorraad en een goed advies van onze collega’s!

L-Boxx systeem in een oogopslag

L-Boxxen zijn praktisch onverwoestbaar, dankzij hoogwaardige ABS kunststoffen en een slim design zijn deze koffers licht en toch supersterk. Daarnaast passen ze perfect bij een bedrijfswagen inrichting van Sortimo. Zo vervoer je je gereedschappen en bevestigingsmaterialen altijd veilig en ergonomisch verantwoord naar je werkplek.

Onder andere; Bosch, Viega, Rems, Knipex, Mafell, Kitpro, Brigon, Klauke, Kukko en Fischer kozen voor L-boxx. De koffers, kisten en accessoires zijn altijd volledig uitwisselbaar en te combineren met de reeds in uw bezit zijnde L-boxxen!

 

Website: BS-Systems

Tags: , , ,

MG Service

Contactgegevens

  • MG Service
  • Canadabaan 2
  • 5388 RT Nistelrode
  • Tel: (+31) 0412 – 617299
  • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten