VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

Viega Pressbooster Megapress XL

PressBooster en Megapress XL persringen tot 4 duims nu ook bij ons in de verhuur!

Vanaf nu verhuren wij ook persgereedschappen voor Viega Megapress XL en de PressBooster. Pers dikwandig stalen leidingen tot 4 duims, lassen is verleden tijd!

Dit is mogelijk dankzij een nieuwe techniek van Viega, de PressBooster, dat een verlengstuk is van de Viega Pressgun (n.v.t. bij Picco). Voorheen kon men met deze persmachine icm. Megapress persbekken al tot 2 duims dikwandige leiding geperst worden, maar dankzij de PressBooster word het mogelijk om zelfs tot 4 duims te persen. Ook voor de verhuur zijn deze tegenwoordig beschikbaar: persringen voor 2½, 3 en 4 duims en een PressBooster.

Huren is een ideale oplossing wanneer u slechts éénmalig voor een korte periode de beschikking wil hebben over bepaalde persgereedschappen. U huurt dan bijvoorbeeld slechts enkele dagen zonder een grote investering te hoeven doen.

Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen en of huur voor u een interessante oplossing is? Neem dan gerust contact met ons op!

Meer informatie over Viega verhuurgereedschappen vind u hier

of download hier ons huur aanvraagformulier (opent nieuw venster)

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

MG Service

Contactgegevens

  • MG Service
  • Canadabaan 2
  • 5388 RT Nistelrode
  • Tel: (+31) 0412 – 617299
  • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten