VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

Super Stars buizensnijder ST-532

MG Service presenteert nieuwe complete lijn gereedschappen voor airco’s en warmtepompen op Installatie Vakbeurs te Hardenberg

PERSBERICHT – Nistelrode – donderdag 8 september 2022

NISTELRODE – MG Service opereert vanuit het Brabantse Nistelrode al jaren als Technische Groothandel met een sterke nadruk op kennis, service en advies. Sinds september hebben zij het exclusieve importeurschap voor de Benelux van Super Stars verworven.

Super Stars is een nieuw merk dat zich richt op onderhouds- en montagegereedschap voor
(HVAC) monteurs die werken met en aan airconditioning en warmtepompen. Tijdens de aanstaande Installatie Vakbeurs, gehouden van 13 t/m 15 september as. in de Evenementenhal te Hardenberg, presenteren zij op hun eigen stand een gehele nieuwe lijn gereedschappen van Super Stars.

‘Wij streven om een assortiment te voeren en diensten te leveren waarbij de kwaliteit goed in balans is ten opzichte van de toepassing. Het installateurs vak veranderd in hoog tempo en daarbij horen nieuwe werkmethoden maar ook nieuw gereedschap. Met Super Stars spelen we in op de veranderende vraag vanuit de branche.’


ps. een presentatie met de complete lijn is te bewonderen in onze showroom, maar ook op onze beursstand te Hardenberg. Je vindt ons in Hal 1 op standnr. 145! Wil jij gratis naar de Installatie vakbeurs?! Claim dan hieronder je GRATIS ticket!

Meer informatie: aircogereedschap.nl

claim hier je tickets!

MG Service

Contactgegevens

  • MG Service
  • Canadabaan 2
  • 5388 RT Nistelrode
  • Tel: (+31) 0412 – 617299
  • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten