Nieuws

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Het laatste nieuws en ontwikkelingen van MG Service lees je hier! Bijvoorbeeld nieuwe diensten producten, acties en aankondigingen van interne wijzigingen.

Als technische groothandel zijn we continu in beweging, innoveren en bewegen. Regelmatig zijn er wijzigingen in het assortiment en introduceren we nieuwe producten.

Ook organiseren we speciale ToolSchools! Dit zijn speciale events waarbij we samen met een of meerdere van onze leveranciers workshops, trainingen en organiseren.

Wil je actief op de hoogte blijven van ons nieuws?

Mis niets en bezoek deze pagina regelmatig, volg ons op, Facebook, LinkedIN en Instragram of meldt je aan voor onze maandelijkse Actie Special!

Team foto

Zijn wij op zoek naar jou?!

MG Service is een snel groeiend bedrijf, daarom zoeken wij regelmatig nieuwe collega’s. Ook bieden we stage- en leerplekken (BBL) aan.

Bekijk onze vacatures

Actie Special

Actie Special, elke maand voordeel

Maandelijks brengen wij onze Actie Special uit. Vol voordeel en informatie. Je kunt de Actie special hier terugvinden. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan!

Bekijk de laatste Actie Special

  • Open Dag

    Geslaagde heropening en open dag MG Service

    Vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei waren bijzondere dagen bij MG Service. De technische groothandel uit Nistelrode breidde haar pand voor de tweede keer in korte tijd fors uit en nu de werkzaamheden langzaam afgerond zijn werd het tijd voor een feestje.

    Lees het hele artikel

  • mysole

    MySole Arch, comfortverhogende inlegzolen

    Het MySole Work programma omvat een serie hoogwaardige inlegzolen welke gericht zijn op veel specifieke toepassingen.

    Lees het hele artikel

  • HMB

    HMB Hang- en Sluitwerk en Gereedschappen

    HMB profit locks & tools (HMB) is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardig Hang- en Sluitwerk en Gereedschappen voor het compleet afhangen van deuren of ramen in kozijnen.

    Lees het hele artikel

  • Viega Pressbooster Megapress XL

    PressBooster en Megapress XL persringen tot 4 duims nu ook bij ons in de verhuur!

    Vanaf nu verhuren wij ook persgereedschappen voor Viega Megapress XL en de PressBooster. Pers dikwandig stalen leidingen tot 4 duims, lassen is verleden tijd!

    Lees het hele artikel

  • Ego Power+

    EGO Power+, alle kracht van benzine, zonder de benzine!

    Vol trots kondigen wij onze volgende stap aan, MG Service is vanaf nu dealer van EGO Power+ professioneel tuingereedschap. EGO onderscheid zich niet alleen ten op zichte van andere merken door haar hoge kwaliteit, maar wat het echt een uniek merk maakt is de aandrijftechniek!

    Lees het hele artikel

  • LiHD Partner

    MG Service = Metabo LiHD Partner

    Al enige tijd loopt Metabo voorop met innovaties in accugereedschap. Een van de belangrijkste wapenfeiten is LiHD, een techniek die niet alleen een grotere opslagcapaciteit biedt, maar ook een grotere stroomafgifte. Kort gezegd, je kunt er krachtigere machines mee aandrijven. Vanaf nu MG Service is uw Metabo LiHD Partner en dat heeft grote voordelen!

    Lees het hele artikel

  • Eibenstock

    Eibenstock Werkzeuge, nu ook bij MG Service

    Al bijna 100 jaar is Eibenstock Werkzeuge een begrip in de bouwwereld. Zij produceren machines voor diverse werkzaamheden tegen een goede prijs kwaliteitsverhouding. Daarnaast zijn zij specialist in bijvoorbeeld stofvrij werken en bieden hiervoor een hoop oplossingen.

    Lees het hele artikel

MG Service

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten