VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

reparatie gereedschap

Laat ons je gereedschap repareren terwijl jij vakantie viert!

Het is weer bijna zomer, het moment waarop jij even lekker kan ontspannen maar ook, en terwijl jij ontspant, kunnen wij jouw gereedschap repareren, keuren of een onderhoudsbeurt geven!

Omdat wij geen zomersluiting kennen verzorgen wij de reparatie van jouw machine en is hij klaar zodra je weer aan de slag gaat. Naast dat wij je gereedschap repareren, kan het ook zijn dat je alleen onderhoud wil laten plegen, of je gereedschap door ons wil laten keuren of kalibreren. Ook dat kan! Voor bijv. uw Sola laser, Viega of Ridgid persmachine of Wera momentsleutel kunt u bij MG Service terecht.
 
Naast de werkplaats blijft onze showroom blijft ook gewoon geopend dus als u geen vakantie heeft blijven we u van dienst zoals u gewend bent. Kom gerust binnen voor advies over of reparatie aan uw machine.

Tags: , , , ,

MG Service

Contactgegevens

  • MG Service
  • Canadabaan 2
  • 5388 RT Nistelrode
  • Tel: (+31) 0412 – 617299
  • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten