Onze Mensen

U kunt rekenen op de expertise van onze mensen. Zij Onze mensenstaan dagelijks voor u klaar!

Al bijna 15 jaar staat een enthousiast team dagelijks klaar om u te assisteren en te adviseren. Samen met u maken we uw werk veiliger, comfortabeler en vergroten we uw continuïteit!

 • Geschiedenis

  van zelfstandig ondernemer tot een geolied team

  In 1998 startte Mari samen met een oud-collage, na jarenlang werkzaam geweest te zijn als Int. Service manager een eigen technische groothandel. Aanvankelijk voerde hij voornamelijk thuis en bij klanten ter plaatse reparaties uit. Met de in de reparatie opgedane kennis, wist hij welke machine op welke plaats het best to zijn recht kwam. Naast repareren en onderhouden verkocht en adviseerde hij ook nieuwe machine’s en gereedschappen.


  In 2006 besloten Mari en zijn compagnon in ieder op goede voet hun eigen weg te gaan, MG Service was een feit. Kort daarna werd zoon Jorn werkzaam binnen de organisatie. Als snel bleek de bedrijfslocatie aan huis te klein te worden waarop in 2008 het huidige pand aan de Canadabaan betrokken werd. Dit bood de ruimte voor meer activiteiten waaronder diverse service-partnerschappen en de verkoop van werkkleding.
  Om ruimte te bieden aan alle bedrijfsactiviteiten werden dmv een verbouwing in 2013 het magazijn en de showroom flink uitgebreid. In 2018 vond er nog een ingrijpende verbouwing plaats waarbij een speciale kalibratieruimte gerealiseerd werd en de gevel van het pand een flinke update kreeg. Vandaag de dag staan er 15 enthousiaste medewerkers voor u klaar!

 • Mooie mogelijkheden bij MG Service

  Zijn we op zoek naar jou?

  Ben je sociaal vaardig, met hart voor techniek. Hou je van uitdaging en ben je een teamspeler? Kijk snel hier of wij dan een interessante vacature voor je hebben!

MG Service

Contactgegevens

 • MG Service
 • Canadabaan 2
 • 5388 RT Nistelrode
 • Tel: (+31) 0412 – 617299
 • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten

Contactgegevens

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten