VIEGA Official Service Center

Laat uw persmachine onderhouden
Dan staat u nooit stil.

Om te allen tijde perfect functioneren van de persbekken te kunnen garanderen, wordt nadrukkelijk geadviseerd naast het onderhoud van de persmachines ook de persbekken te laten keuren. Uw apparaat wordt voorzien van een onderhoudssticker. Deze onderhoudssticker toont het volgende geadviseerde onderhoud aan.

Kwaliteit zie je niet, daar werk je mee!

visie

Missie

MG Service wil als Technische groothandel een totaal oplossing bieden voor bedrijven in bouw, installatie en industrie. Onze doelstelling is een betrouwbaar en vakkundig advies of oplossing te bieden betreffende: gereedschap, kleding, veiligheidsmiddelen en bevestigingsmaterialen en het gecertificeerd onderhouden, repareren, kalibreren en  justeren hiervan.

Visie

Wij bieden de klant een duurzame oplossing met een optimale total cost of ownership met als uitgangspunt, de klant met zijn of haar verwachting centraal te zetten waardoor een hoge klanttevredenheid gerealiseerd, en een langdurige klantrelatie gecreëerd wordt wat de bedrijfsslogan “Kwaliteit zie je niet daar werk je mee” profileert.

MG Service

Contactgegevens

  • MG Service
  • Canadabaan 2
  • 5388 RT Nistelrode
  • Tel: (+31) 0412 – 617299
  • info@mgservice.nl

Openingstijden

Dag Open
Ma – Vrij 08u00 – 17u30
Za 08u30 – 12u30
Zo Gesloten